Information om corona
Alt hvad du vil vide om et ophold på vores ferieparker i coronatid. Vi glæder os til at byde dig velkommen på en af vores parker. For netop i denne tid er det vigtigt at slappe af. Pas på dig selv, og opdag, hvilken forskel grønt kan gøre.

Forholdsreglerne på vores parker

Vores gæsters og medarbejderes sikkerhed og sundhed er det vigtigste for os. Vi er særligt opmærksomme på hygiejnen på vores parker og overholder retningslinjerne fra RIVM (svarer til SSI i Danmark) og myndighederne. Således kan du sammen med dine nærmeste nyde et afslappende og ubekymret ophold. 
Se forholdsreglerne

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet spørgsmålene omkring corona og har besvaret dem så godt som muligt. Kan du ikke finde dit spørgsmål? Så kontakt os, vi står klar til at hjælpe dig.
Find svaret på dit spørgsmål

Book din ferie uden bekymringer

I denne usikre tid vil du sikkert gerne have noget afslappende at glæde dig til samt komme lidt væk hjemmefra. Vi kan godt forstå, at det er lidt usikkert at booke en ferie nu, så det kræver fleksibilitet. Derfor kan du ombooke dit ophold med vores særlige corona-ombookingsfleksibilitet. På den måde kan du booke i forvejen og glæde dig, uden bekymringer.
Booking uden bekymringer
Søg og book dit ophold
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato