Ekstra tilpasset pleje

En bekymringsfri ferie. Ikke nemt for alle. Har du brug for ekstra pleje eller hjælp? Har du specifikke ønsker til dit bekymringsfrie ophold? Landal GreenParks har mange forskellige ferieboliger. Pleje og ferie passer perfekt sammen!

Ferieboliger med ekstra pleje

Pleje og ekstra service til din feriebolig så du kan nyde en bekymringsfri ferie. For gæster der har brug for ekstra assistance og pleje har Landal GreenPark et samarbejde med Comfort Care - hvilket betyder at du får den samme pleje, som du er vant til derhjemme.

Tilgængelige ferieboliger

På forskellige ferieparker kan du finde tilpasset ferieboliger til handicappede. Hvis du ønsker ekstra komfort, eller har specielle ønsker, kan vi lave nogle ændringer, så det er nemmere for dig.

Dialyse i løbet af din ferie

For dialyse patienter er det ikke altid nemt at tage på ferie, men det er muligt. Ved seks af vores ferieparker har vi et samarbejde med de lokale hospitaler, som vil gøre det nemmere at tage på ferie.

En feriebolig til dem med dårlig hørelse

I samarbejde med Hollands dårlig hørelsescenter [Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden (NVVS)] tilbyder Landal GreenParks den første ferie til gæster med dårlig hørelse. Oplev 'Hearing Villa' hos Landal Rabbit Hill og nyd en ferie ved Veluwe.

Nedsat syn eller blinde gæster

Vision Villa er det helt rigtige ferie hjem til gæster med nedsat syn. Sammen med det dygtige center Visio har Landal GreenParks bygget specielle ferieboliger, som er tilpasset til gæster med nedsat syn eller de blinde gæster. Bo i disse ferieboliger hos Landal Landgoed't Loo eller Landal Hoog Vaals for at få et bekymringsfri ophold.

Problem med din respirator

Mange af Landal GreenParks ferieparker har ferieboliger, som er specielt designet til personer med respirator som astma og COPD. Nyd et bekymringsfri ophold i Lung Villaen. Det gør det nemt for dig at tage på ferie!

ferie med en gruppe

Er du en del af en gruppe mennesker, der ikke kan rejse alene? På forskellige ferieparker kan du finde ferieboliger til 10, 12 eller flere personer. Størrelsen på ferieboligen gør det nemt for assistenter at have et øje på alt. På alle ferieparker er det også muligt at leje flere ferieboliger ved siden af hinanden.