Ekstra ordinær ferie

Nogle ferier eller weekendophold skal have et specielt touch. Kunne du tænke dig at vågne op på stranden, luksuriøs camping i et safari telt eller er du til fred, ro og natur? Se hvad Landal GreenParks kan tilbyde. Er du klar til at lave nye minder i vores specielle ferieboliger?

Børnenes ferieboliger

Specielt til vores yngste gæster. Sov i en af vores ferieboliger til børn vil gøre ferien endnu bedre for dig og dine børn. Denne feriebolig er indrettet helt specielt til børnene, og der er fokus på leg! Vil du have et lidt mere behageligt ophold i en af børnenes ferieboliger? Så vælg børnenes feriebolig plus. Få en uforglemmelig ferie.

Børne-ferieboliger

Sammenferie

Et romantisk ophold eller bare en tur væk fra det hele? Om du er til det budget venlige eller til det luksuriøse, har Landal GreenParks mange forskellige 2 personers ferieboliger. En uge eller weekend fyldt med ren forkælelse og smukke omgivelser.

Komfortable lejligheder

Vil du nyde den afslappende stemning og lidt luksus? Så bliv i en af vores lejligheder. En fordel i de fleste tilfælde er at lejlighederne er beliggende på ferieparkerne og tæt på centerbygningen. Der er altid noget at lave på ferieparken, men du kan også nyde ferien på din balkon eller terrasse.

Hundenes feriebolig

Tag på ferie sammen og husk hunden - den kan også komme med! Det er ikke nemt at finde et sted, som er tilpasset til din lille bedste ven. Din hund er næsten velkommen på alle vores ferieparker. Hos Landal Twenhaarsveld, Landal Salztal Paradies, Landal Wirfttal og Landal Hochwald er der specielle hundehuse med ekstra faciliteter for hunde og deres ejer.

safari

Tag på safari i Veluwe med hele familien. Camping midt i naturen. 6 personers teltene venter på dig hos Landal Coldenhove, Landal Rabbit Hill og Landal Warsberg. Gå på opdagelse i naturen. Nyd et glas vin på din veranda.

Se video

Nostalgisk skov hytte

Hos Landal Coldenhove, mellem træerne og bladene tæt på Eerbeek finder du de unikke ferieboliger; en rigtig skov hytte. Denne nostaligske hytte er romantisk indrettet beliggende på toppen af et bjerg. Her kan du virkelig nyden naturen og roen.
Houten boswachterschalet

Dyr (fri)

Vil du have dit kæledyr med på ferie eller ej? Hunde, katte, kaniner eller marsvin; alle kæledyr er velkommen på næsten alle ferieparker. Eller leder du efter en feriebolig, hvor der ikke må være kæledyr i? Eller en dyrefri feriepark? Hvis det er tilfældet, er du også kommet til det rigtige sted hos Landal GreenParks.

Røgfri ferie

Hvis dit liv er røgfrit, skal din ferie også være det. Det er derfor, der er røgfrie ferieboliger - børnenes ferieboliger er også røgfrie. Du kan også tage til en røgfri feriepark. Vælg mellem en bekymringsfri eller røgfri ferie og angiv dine præferencer når du booker.

Røgfri Feriebolig

Mobile homes

Vil du stadig have dit eget bad, når du camperer? Lige præcis til de campister der stadig vil have lidt komfort, er en mobile home perfekt. Du finder dem tæt på alle lejre, og altid et smukt sted midt i naturen.