Har Landal GreenParks også plads til møder og arrangementer?

Ja, selvfølgelig, Landal GreenParks har masser af plads på forskellige parke til erhvervsmæssige formål eller festlige lejligheder af flere dages varighed kombineret med overnatning i komfortable ferieboliger.

Møder, kurser eller firmafester
Mange af parkerne har multifunktionelle lokaler i forskellige størrelser til møder og kurser. Og din firmafest vil være i gode hænder hos Landal. Spørg om faciliteter til leje af lokaler, forplejning, festlige og aktive arrangementer og overnatning via Business Line.

Festarrangementer

Noget at fejre med hele familien eller sportsklubben? Eller organiserer du en reunion? Gør det til en weekend væk fra hverdagen. Alle kan overnatte, og hvis du har lyst, kan vi sammensætte et sports- eller rekreativt program. Spørg om mulighederne, som Landal GreenParks kan tilbyde.

Kombinerede kurser, teambuilding og andre arrangementer
Dit møde eller din uddannelse vil være en stor succes, hvis du kombinerer det eller den med en sportslig udfordring. Spændende udendørs sportsprogrammer eller sjove indendørs sportsbegivenheder – overlad organiseringen til os, og dit arrangement bliver en garanteret succes. Hvad med en overlevelsesweekend, skiløb, et spil golf, gokart kurser, highland games, firehjulstræk, rapelling eller rafting? De sportslige aktiviteter er altid under opsyn af professionelle instruktører.