Ofte stillede spørgsmål

Ankomst og afrejse
 • Indtjekning

  I kan tjekke ind i jeres feriebolig fra kl. 15.00, hvor I vil modtage jeres husnummer. Hav venligst navnet på den booking ansvarlige klar og evt. reservationsnummeret ved – I behøver ikke printe bekræftelsen.

 • Sen ankomst

  Hvis I ankommer efter informationens åbningstid, vil der ligge en kuvert med navn og nøglekort i safeboksen på bygningens venstre side – rundt om hjørnet, under halvtaget. Koden til boksen er: *683081 enter.

 • Afrejse

  I skal være tjekket ud kl. 10.00 på afrejsedagen. Ved afrejse afregnes el og vand i informationen. Forbruget registreres automatisk ved ankomst og afrejse.

I boligerne ved ankomst
 • Sengelinned

  Når I ankommer vil der være en linnedpakke til hver gæst. Linnedpakken vil indeholde lagen, dyne- og hovedpudebetræk. Husk I kan tilkøbe håndklæder.

 • Privatejede boliger

  Næsten alle vores ferieboliger er privatejede, og de vil derfor ikke være ens - de vil have hver deres charme og personlige indretning. Venligst efterlad service og møbler, som da I kom.

 • Internet

  Der er gratis internet i alle ferieboliger. Netværksnavn og kode findes på elskabet i ferieboligen.

  Der er også internet ved de fleste faciliteter, dette hedder Landal Free.

Mad og indkøb
 • Mad og drikke

  På ferieparken finder I vores Brasseriet, her kan I bestille fra vores helt nye a la carte menu, som har fokus på regionale råvare og danske traditioner. I kan også prøve vores hjemmelavede rustikke stenovns pizzaer. Der er selvfølgelig også en menu specielt til børn, hvor Bollo bland andet har sammensat sin helt egen burger.

 • Butik

  I Parkshoppen på finder I et stort udvalg af alt det, I har brug for på jeres ferie, og lidt til. Dagligvarer, frisk morgenbrød hver dag fra lokal bager, stort udvalg af snacks og drikkevarer. Trænger badetøjet til udskiftning eller har I bare glemt det? Så har vi også et stort udvalg af dette – kom forbi og kig.

 • Betalingsmuligheder

  På parken kan I betale med kontanter, Dankort, Visa, MasterCard, Forbrugsforeningskort, Maestro, American Express og Union Pay.

  Derudover kan I bruge Landal gavekort i Informationen, Brasseriet, wellness, Bowling og Snackbaren.

  Der er en hæveautomat ved informationen.

Aktiviteter
 • Aktiviteter på ferieparken

  Husk I kan benytte de inkluderede aktiviteter/ faciliteter før indtjekning på ankomstdagen og hele dagen på afrejsedagen.

  Vores park byder på et væld af aktiviteter for hele familien fra badeland til minigolf eller bowling.

  Hent vores app og se det store udvalg og alle åbningstider


  Læs mere om privatlivspolitikken for denne app her.

 • Attraktioner

  Landal Seawest ligger på Jyllands vestkyst og er omringet af smuk og uberørt natur. Der er så meget, der venter på at blive udforsket. Oplev blandt andet Vadehavet, Blåbjerg Klitplantage, Bork Vikingehavn eller Blåvand Zoo. Børnene kan også lege og more sig i Bork Legeland, WOW-park og Legoland.

  Hent vores app og se mere om attraktionerne i området.


  Læs mere om privatlivspolitikken for denne app her.

 • Børneaktiviteter

  Vi har planlagt sjove aktiviteter til børnene, mange af dem er helt gratis. Skynd jer at hent vores app med aktivitetsprogrammet, så I kan planlægge ferien for de mindste også.

  Husk! Når de små skal med i badelandet, skal de altid være iklædt både badeble og blebadebukser, som er tætsiddende omkring lårene og maven. Godkendte blebadebukser inkluderer for eksempel modellen Happy Nappy, der sælges til en god pris i Parkshoppen.


  Læs mere om privatlivspolitikken for denne app her.

Tilkøb
 • Kæledyret med på ferie

  Hvis I ikke har bestilt plads til et husdyr, så kontakt venligst kontaktcenteret på +45 7023 2030 inden ankomst for at sikre, at I kan tilkøbe det til jeres feriebolig (rengøringstillæg kr. 347,-).

 • Tilkøbspakker

  Hvis I har lyst til lidt ekstra i jeres ferie, er der mulighed for at booke en eller flere af vores tilkøbspakker. Log ind på 'Mit Landal' og se udvalget og book

Transport