Ofte stillede spørgsmål

corona-facilities-de-parks
 • at-schwimmbad-und-therme-extern

 • Mad og drikke på parken

  Lyst til et restaurantbesøg under din ferie? Det er muligt. Vi har taget alle forholdsregler og implementeret de tiltag, der er kommet fra Robert Koch-instituttet, det tyske sundhedsministerium, og de statslige vedtægter for at kunne tilbyde dig en sikker betjening på vores restaurant. Indendørs restaurant, terrasseområde og take-away er åbent. Vi glæder os til dit besøg! Tænk venligst på at beskytte mund og næse. Detaljerede oplysninger om åbningstider finder du i Landal-appen eller i receptionen.

 • Mad og drikke på parken

  Terrasserne ved vores restauranter er allerede åbnet og kan benyttes, så længe de alment gældende forholdsregler følges. I dårligt vejr vil serveringen finde sted inde i restauranten. Vores take-away med snacks og varme måltider er også en del af vores kulinariske tilbud. Hav venligst lidt tålmodighed. Vi arbejder på højtryk for snart igen at kunne byde dig velkommen i vores restaurant. Vi følger naturligvis retningslinjerne fra Robert Koch-instituttet, det tyske sundhedsministerium og de statslige vedtægter. Vi glæder os til dit besøg! Tænk venligst på at beskytte mund og næse. Detaljerede oplysninger om åbningstider finder du i Landal-appen eller i receptionen.

Flere spørgsmål og svar
corona-facilities-dk-parks
 • Bademuligheder udendørs

  I kan nyde en dukkert i vores udendørs pool. Det er vigtigt fortsat af overholde 1-meter reglen og forsamlingsforbuddet. Vi har fokus på rengøringen og vandkvaliteten, så hop bare i poolen.

 • Mad og drikke

  Café Oldschool tilbyder lækker aftensmad - se mere på deres Facebook side eller kontakt dem på 22677255.

 • Mad og drikke

  Kom og nyd vores lækre mad i Brasseriet, hvor vi tilbyder lækker a la carté mad. Vi server i øjeblikket ikke buffet. Følg venligst de anviste retningslinjer.

  I har også mulighed for at få take-away med ned i jeres feriehus.

  Se vores menu her.

Flere spørgsmål og svar
corona
 • Er campingpladserne åbne?

  Holland
  Alle campingpladser i Holland åbner igen den 20. maj for campingvogne og autocamper, som er helt selvforsynende. Sanitetsbygningerne på campingpladserne forventes at åbne igen den 1. juli, så vi også kan byde andre gæster velkommen. Vi er glade for lempelserne på corona-retningslinjene og ser frem til at tilbyde vores gæster en ubekymret ferie igen. Vær opmærksom på at regeringen fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Holland ind til videre.

  Safari teltene ved Landal Coldenhove forbliver lukket på nuværende tidspunkt.

  Tyskland

  Campingpladserne på parkerne Landal Warsberg og Wirfttal åbner fra 18. maj for autocamper og campingvogne, som er helt selvforsynende. Fra 10. juni er alle campinggæster velkomne igen. Vær opmærksom på at regeringen fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Tyskland ind til videre.

  Campingpladsen ved Landal Sonnenberg forbliver lukket indtil tidligst 10. juni 2020.

 • Kan jeg stadig booke et ophold?

  Naturligvis kan du stadig booke et ophold hos os. Nogle parker er stadig åbne, så du fortsat kan nyde et ophold ude i naturen. Vi følger regeringens retningslinjer og åbner de aktiviteter og faciliteter, som er tidladt op - du kan se de mange muligheder her.

  Desværre har vi stadig lukket de følgende faciliteter:

  - Swimmingpools og indendørs legeland
  - Bowling og andre indendørs faciliteter

  Som følge af lukningen af disse faciliteter, har vi justeret lejen i denne periode.

Flere spørgsmål og svar
Ferieparker og camping Flere spørgsmål og svar
Reservation og betaling
 • Hvor mange ferieboliger kan jeg bestille?

  Du kan maksimalt booke 1 ferieboliger via hjemmesiden. Du kan også booke telefonisk gennem Contact Center, for at booke flere bungalower. Der kan du reservere op til 9 bungalower på samme tid via vores Contact center på tlf. + 45 70 23 20 30. For at booke mere end 9 ferieboliger bedes du kontakte Business Line på tlf. +45 70 23 20 30.

 • Jeg har ikke modtaget en bekræftelse endnu. Hvad skal jeg gøre?

  Når Landal GreenParks behandler din booking, sender Landal GreenParks dig en booking bekræftelse og en faktura via e-mail, inden for 3 dage efter bookingen er foretaget. Du bør tjekke denne bekræftelse for fejl, så snart du modtager den. Giv venligst Landal GreenParks besked med det samme i tilfælde af fejl.

  Hvis du ikke har modtaget din booking bekræftelse og faktura inden for 3 dage efter din bestilling, bør du først tjekke din 'spam-indbakke'. Hvis du ikke kan finde booking bekræftelsen der, skal du straks kontakte vores Contact center. Hvis du ikke gør det, vil du ikke være berettiget til din booking. Kontroller altid med vores Contact centerpersonale, at din e-mail-adresse er korrekt. Ring til vores Contact center på + 45 70 23 20 30

 • Vil jeg modtage en betalingsbekræftelse efter min betaling?

  Hvis du har betalt via en elektronisk bankoverførsel, vil du ikke modtage en betalingsbekræftelse.

  Hvis du har betalt i ”Min booking” via PayPal eller kreditkort, vil du modtage en betalingsbekræftelse via e-mail.

  Du kan tjekke din reservation online via din booking bekræftelse. Klik på ”Min booking”-linket øverst til venstre.

  Hvis du endnu ikke har betalt, vil du modtage en besked fra os.

  Desværre er det endnu ikke muligt at se og betale gruppe bookinger online.

Flere spørgsmål og svar
Ankomst og afrejse
 • Kan jeg reservere (ekstra) børnemøbler, når jeg booker?

  Selvfølgelig kan du reservere (ekstra) børnemøbler. Oplys ved bestilling:
  • Første barneseng er gratis, men med obligatorisk linned til dkr. 56,- pr. person
  • Ekstra barneseng inkl. sengelinned dkr. 101,-
  • Første barnestol er gratis
  • Ekstra barnestol dkr. 41,-

 • Hvad er ankomsttid og afrejsetid hos Landal GreenParks?

  Længden på dine ophold hos Landal GreenParks kan være af følgende varigheder:
  På de danske ferieparker vælger du selv ankomst og afrejse dag, ankomst er fra kl. 15 og afrejse senest kl. 10.
  På andre ferieparker er opholdets længde

  Ophold Længde
  Weekendophold Weekender starter fredag kl. 15:00* og slutter mandag kl. 10:00 (3 nætter).
  Ophold midt på ugen Et ophold midt på ugen starter mandag kl. 15:00* og slutter fredag kl. 10:00 (4 nætter).
  Ugeophold En uge er fra fredag** kl. 15:00* til fredag kl. 10:00 eller fra mandag kl. 15:00* til mandag kl. 10:00 (7 nætter).
  Ophold på 1,5 uge Dette ophold er fra fredag kl. 15:00* til mandag kl. 10:00 (10 nætter) eller fra mandag** kl. 15:00* til fredag kl. 10:00 (11 nætter).
  Ophold på 2 uger Dette ophold er fra fredag kl. 15:00* til fredag kl. 10:00 (14 nætter) eller fra mandag kl. 15:00* til mandag kl. 10:00 (14 nætter).

  På nogle udenlandske parker er check ud kl. 10.30.

  Du kan bruge ferieparkens faciliteter, fx swimmingpoolen, på dagen for din ankomst. Du kan ligeledes bruge dem på dagen for din afrejse.

  *På få parker (f.eks. Hof van Saksen), er ferieboligerne først klar til check-in fra kl. 16:00
  ** På ferieparkerne i Østrig og Schweiz varer en uge i højsæson fra lørdag kl. 15:00 til lørdag kl. 10:30

 • Hvilke dokumenter skal jeg bruge til at tjekke ind i parken?

  Du vil modtage din booking bekræftelse og faktura via e-mail, senest 3 dage efter du har foretaget din booking. Du bør opbevare denne et sikkert sted, printe den ud og tage den med til parken. En blanket til registrering af overnattende gæster er også vedhæftet booking bekræftelsen. For at forenkle check in processen, anbefaler vi, at du udskriver blanketten hjemme, udfylder den fuldstændigt og afleverer den til receptionen, når du ankommer til parken (skal ikke anvendes på danske ferieparker). Dette vil minimere ventetiden i receptionen. Når du ankommer til ferieparken, kan du blive bedt om at vise legitimation. Sørg for at have denne ved hånden.

Flere spørgsmål og svar
Min Landal Konto
 • Hvordan kan jeg oprette en ny konto?

  Du kan nemt oprette en konto på hjemmesiden. Gå til 'login' og tryk så på 'Ny Konto'. Udfyld dine detaljer og klik på 'Registrer'. Du vil modtage en e-mail for at modtage en e-mail der bekræfter din konto.

 • Jeg har glemt mit kodeord. Hvad skal jeg gøre?

  Du kan oprette et nyt kodeord ved at klikke på 'glemt dit kodeord' på vores website. Gå til login siden og klik på 'Glemt dit kodeord '.

 • Hvor kan jeg se en status på min betaling?

  Fra din booking bekræftelse, kan du se sine booking informationer online. Du kan finde den nuværende status over din betaling(er) under 'betalings information'

Flere spørgsmål og svar
Andet
 • Har Landal GreenParks også plads til møder og arrangementer?

  Ja, selvfølgelig, Landal GreenParks har masser af plads på forskellige parke til erhvervsmæssige formål eller festlige lejligheder af flere dages varighed kombineret med overnatning i komfortable ferieboliger.

  Møder, kurser eller firmafester
  Mange af parkerne har multifunktionelle lokaler i forskellige størrelser til møder og kurser. Og din firmafest vil være i gode hænder hos Landal. Spørg om faciliteter til leje af lokaler, forplejning, festlige og aktive arrangementer og overnatning via Business Line.

  Festarrangementer

  Noget at fejre med hele familien eller sportsklubben? Eller organiserer du en reunion? Gør det til en weekend væk fra hverdagen. Alle kan overnatte, og hvis du har lyst, kan vi sammensætte et sports- eller rekreativt program. Spørg om mulighederne, som Landal GreenParks kan tilbyde.

  Kombinerede kurser, teambuilding og andre arrangementer
  Dit møde eller din uddannelse vil være en stor succes, hvis du kombinerer det eller den med en sportslig udfordring. Spændende udendørs sportsprogrammer eller sjove indendørs sportsbegivenheder – overlad organiseringen til os, og dit arrangement bliver en garanteret succes. Hvad med en overlevelsesweekend, skiløb, et spil golf, gokart kurser, highland games, firehjulstræk, rapelling eller rafting? De sportslige aktiviteter er altid under opsyn af professionelle instruktører.

 • Kan jeg købe en feriebolig hos Landal GreenParks?

  Ja, det er muligt at købe ferieboliger hos Landal GreenParks. Omsætning baseret på lejeindtægter.

 • Kan jeg organisere min firmaudflugt via Landal GreenParks?

  Leder du efter en fleksibel og unik lokation til din firmaudflugt eller til teambuilding? Landal har en række muligheder, alle i hjertet af landdistriktet.

Flere spørgsmål og svar
Gem dine favoritter Gem dine favorit parker og ferieboliger på din Landal konto og se dem på alle dine enheder!
Landal App

Download Landal GreenParks-appen

Med appen har du aktuelle og nyttige oplysninger vedrørende dit ophold, hurtigt og nemt ved hånden. Appen indeholder parkoversigt, aktivitetsoversigt og gode tips til hvad man kan foretage sig i området.

Download Landal app via Apple app store Download Landal app via google app store

Contact Center

For mere information og bestilling, kan du kontakte Contact center:

For mere information og bestilling, kan du kontakte Contact center:

Telefon: +45 70 23 20 30

Åben alle dage 8:00-20:00

E-mail: info@landal.dk
Vi besvarer din email inden for 24 timer

Feriepark kontakt informationer

Adressen og kørselsvejledninger for hver feriepark er vist under 'Praktiske informationer'.

Alle ferieparker

Presse

I Landal GreenParks presserum kan man læse de seneste pressemeddelelser.

CVR Landal Formidling ApS:

28842392

Kontorer

Varde office

Gl. Kjærvej 15

6800 Varde, Danmark

Information og booking

For mere information og booking kontakt:

+45 7023 2030

Trier kontor

Max-Planck-Straße 12

DE - 54296 Trier

Tyskland

+49-(0)1806 700 730

Leidschendam Hovedkontor

Bezuidenhoutseweg 78
2594 AX Den Haag
Holland
+31-(0)70-300 35 35 (ikke til køb, salg, informationer eller reservationer)

Postadresse
PO Box 95991
2509 CZ Den Haag
Holland


Zwolle kontor

Hanzelaan 320-328

8017 JP Zwolle

Holland

+31-(0)88-205 96 00 (generelet number)

+31-(0)88-205 97 00 (for ejere og managers)


Adresse:

PO Box 40224

8004 DE Zwolle

Holland