Cykling i Jylland

Brug dagen udenfor i den friske luft, og tag en vidunderlig tur gennem den uspolerede jyske natur, sammen med hele familien. Husk at udforske de charmerende byer. Der er så meget at se! Vi har samlet følgende cykelruter til dig.

Cykelruter

Nordjylland 
I Nordjylland kan du udforske den gamle vej Hærvej på cykel. Denne rute går gennem de nordligste punkter af Danmark, fra jyske Ås til Frederikshavn. Nordjylland er ideel til at cykle. Dette område har ingen stejle bakker og har mange gode cykelruter. Der er ikke særlig trafikeret, og der er en masse attraktioner på vejen.

I det nordlige Danmark vil du også finde fire officielle MTB baner med forskellig sværhedsgrader. De er alle placeret i de attraktive og typiske Nordjyllandske landskab. Derudover er der mange cykelruter der er perfekte til længere ture på Mountain bikes.

Vestjylland 
I 2013, blev der bygget en ny 15 km lang cykelrute i Vestjylland. Denne rute går fra Bork Havn til Skjern Å. Du cykler igennem et varieret landskab med udsigt over fjorden. Tag en pause ved tårnet, hvor du kan kigge på fugle, men som også har en smuk udsigt ud over fjorden.
I Vestjylland, kan du også opleve eventyrlige mouintainbike ruter. Ruterne rundt om Slettestrand og Blåbjerg/Varde er nogle af landets bedste. Nyd det spændende ruter langst kysten.

Østjylland 
Ebeltoft er et smukt område med cykelruter, både med eller uden guide. Ved Ebeltoft/Mols turistkontor kan du finde flere informationer om cykelruterne ved Ebeltoft. Tæt på Ebeltoft er der også en 13 km lang mountainbike rute i Sdr. Plantage

Udforsk Århus på cykel. Følg 'Must See' turen, og cykel igennnem byens centrum, men også gennem egeskoven og langs havet i det sydlige Århus. Med Urban Tour, cykler du forbi Århus' favoritsteder, så som gode cafeer, genbrugsbutikker og meget mere.