Cykelruter i den jyske natur

Brug dagen udenfor i den friske luft, og tag en vidunderlig tur gennem den uspolerede jyske natur, sammen med hele familien. Husk at udforske de charmerende byer. Der er så meget at se!

Vi har samlet følgende cykelruter til dig.

Cykelruter i Vestjylland

Cykelruten er en hyggelig 9 km rute der bringer jer rundt i både natur og kultur. Tag familien med på cykelturen og stop ved museet Tirpitz eller besøg dyrene i Blåvand Zoo.

Ruten strækker sig over 15 km og fører dig gennem Henne. På turen kommer du både forbi stranden, byen og skovene i området. Nyd turen og den fantastiske natur ved Vestkysten.

Ta´på cykeltur
Filsøruten på 21 km strækker sig over området Filsø og Henne. Turen tager dig gennem den varierende danske natur, hvor du både møder vand og skov.

Cykelruter i Nordjylland

Limfjordsruten strækker sig over 600 km og fører dig langs fjorden fra øst til vest. I kan vælge at følge ruten hele vejen rundt, men der er også rig mulighed for at skyde genvej flere forskellige steder på turen, hvis turen ikke skal være for lang.

Oplev på to hjul
Denne rute løber langs kysten og det vindblæste Vesterhav. Ruten strækker sig over vestkysten i Nordjylland. På turen kommer I forbi flere naturoplevelser og seværdigheder såsom Nationalpark Thy, Nordsøen Oceanarium og Råbjerg Mile.

Denne rute vil tage dig på opdagelse langs østkysten i Nordjylland. I kan starte turen i Hadsund i syd og slutte i Hulsig ved Skagen i nord. Ruten følger både asfaltveje, separate stier og grusbelagte mark- og skovveje.

Cykelruter i Østjylland

Denne mountainbike rute er meget populær i blandt mountainbike entusiaster. Den 13 km lange MTB-rute befinder sig ved Sdr. Plantage syd for Ebeltoft. Man kan forkorte ruten til cirka det halve gennem et short cut.

Denne 14 km lange rute bringer dig rundt i både natur og kultur. Stop på turen og nyd den skønneste udsigt over Djursland. Ruten strækker sig fra Ryomgård i nord til Kalø Slotsruin på Djurslands sydlige spids. 

Et 16 kilometer langt spor midt i det naturskønne Gjern Bakker, godt markeret med skilte og som byder på både både hop og udfordringer. Startområdet er i skoven ved Trollhytten og forbindes via en nedkørsel til "Trolden" som går hele vejen til området omkring Troldhøj.