Ude og omkring Holland

Udover alle de tilgængelige aktiviteter på ferieparken er der masser af sjove og spændende ting at lave i området rundt om. Hvad end du vil på eventyr med børnene, på shoppingtur eller se kulturelle og historiske attraktioner, er der rig mulighed for det hele.

Husk, at du på parken altid kan spørge os til råds angående lokale seværdigheder. Ellers får du her et kort udvalg af særligt spændende attraktioner i Holland.

Efteling

Kaatsheuvel

Efteling er en forlystelsespark for dem der elsker sjov og eventyr.

Her finder I alt fra vilde rutsjebaner til karnevaller, feer og riddere. Her kan hele familien træde ind i en drømmeverden og more sig i timevis.

Efteling

Palace Het Loo

Apeldoorn

Det smukke Palace Het Loo var tidligere et kongeligt slot, men er nu åbent for offentligheden som museum. Her kan I se de flotte bygninger, spankulere i de de smukke, barokke haver og betragte de storslåede springvand. I løbet af året afholdes forskellige spændende arrangementer, hvor I ser paladset fra en helt ny side.

Palace Het Loo

Madurodam

Den Haag

Madurodam er en sjov forlystelsespark, hvor alt er lavet i miniatureformat. Ved hjælp af nedskalerede versioner af historiske bygninger osv. fortælles historien om Holland i skala 1:25.

Der er desuden masser af interaktive dele, hvor børnene kan lege og deltage.

Madurodam

Valkenburg

Valkenburg

Valkenburg er en spændende historisk by med fantastiske gamle bygninger, grotter og ruiner kombineret med moderne faciliteter og aktiviteter. Her er lidt for en enhver smag og masser af oplevelser for alle.

Valkenburg

Burgers Zoo

Arnhem

Oplev alverdens dyr i Burgers Zoo, hvor I virkelig kan fordybe jer i naturen og det vilde dyreliv. Her er store duendyrs arealer med vildtlivs park, indendørs jungle og et kæmpe akvarie med hajer og tropiske fisk i alle farver.

I Burgers Zoo kan I komme helt tæt på og se dyr fra hele verden på ét sted.

Burgers Zoo