Cykling i Drenthe

Drenthe er et paradis for cyklister. Nyd det spektakulære landskab, freden og roen til det fulde, men også det fremragende cykelnetværk. Dette netværk har mere end 1400 km cykelruter! Du kan skifte mellem cykling på asfalterede cykelruter, brosten og grusveje. Du kommer til at opdage de store skove, heder og smukke landsbyer i Drenthe.

Cykelruter

Cykelruter

Drenthe tilbyder en masse cykelruter. Uanset om du vælger en almindelig rute eller en mountainbike rute, er der masser af valg. Udforsk området sammen. Fra din bolig kan du cykle direkte ind i den naturlige skønhed, f.eks. langs Orvelte-ruten.

Cykelkalender

Drenthe arrangerer også forskellige cykelbegivenheder hele året rundt. For eksempel kan du udforske de smukkeste steder med familien ledsaget af en Natural Monuments guide. Se cykelkalenderen for årets aktiviteter.

Børne ruter

Drenthe har en række dejlige børneruter. Du finder disse ruter i et hæfte (for børn i alderen 6 til 12 år). Der er sjove opgaver langs ruten, og du kan søge efter svar på de stillede spørgsmål. De forskellige ruter er mellem 11 og 28 km lange og er tilgængelige fra VVV turistinformationskontorer i Drenthe.

parkerne

Flere forskellige cykelruter starter fra Landal GreenParks parkerne. Hvis du elsker cykling, så er vores cykelpakke perfekt til dig. Med det vil du være klar til at udforske de dejlige omgivelser. Før du bestiller, skal du kontrollere mulighederne på den park du ønsker.