Udforsk Drenthe

Drenthe er et af de smukkeste vandreområder i Holland. De mange naturområder opmuntrer dig til at komme ud og slappe af. Vil du vandre blandt heder, torv, sand eller skov? Udover 'almindelige' ture kan du benytte Nordic Walking eller varierende markerede GPS-ruter samt Drenthes backpacker ruter.

Vandreruter

GPS ruter

At vandre med en GPS er meget populært i dag. Drenthe tager naturligvis del i denne tendens. I Hunzevallei er der forskellige GPS-ruter som du kan følge. Mange af de forskellige GPS-vandre- og cykelruter starter også fra parkerne Landal GreenParks Drenthe. Nærmere information er tilgængelig i receptionen på alle parkerne.

Backpacker

En god måde at udforske Drenthe til fods er ved hjælp af backpacker ruter. Undervejs vil du vandre på historiske stier, der bringer det gamle landskab i Drenthe til liv. Backpack Routerne kan købes hos alle VVV turistinformationskontorer i Drenthe og koster € 5,25 pr. stk.. Du kan også bestille ruterne online.

Letterbox

Tilføj endnu mere sjov til dig tur - med letterboxing! Letterboxing er en unik attraktion. I området omkring Zuidlaardermeer, AA og Hunze, er der gemt kasser med et unikt frimærke. Formålet med spillet er at finde så mange frimærker som muligt og tilføje dem til dit eget hæfte. Der er forskellige spor til at hjælpe dig med at finde brevboksene. Brochurer er tilgængelige fra forskellige forretninger, herunder VVV turistinformationskontorer.

Nordic Walking

Nordic Walking er et revolutionerende motionskoncept, der skaber balance mellem sind og krop. Du kan nyde nogle af de spektakulære Nordic Walking ruter i Drenthe.

Rundt om Roden

Kop van Drenthe er et spektakulært område hvor der er rig mulighed for en vidunderlig vandretur. 'Rundt om Roden' har de smukkeste stier. Kilometerene er markeret, så der er noget for enhver, både begyndere og øvede.

Forskellige vandreområder

Du finder forskellige vandreområder i Drenthe, herunder Dwingelderveld National Park (Bemærk: stierne kan være våde, så støvler anbefales) og Drents-Friese Wold, tæt på Landal Hunerwold State.

parkerne

Vil du udforske omgivelserne til fods under dit ophold? I så fald skal du vælge Fresh Air-pakken. Denne pakke giver dig alt hvad du behøver for at tilbringe tid i naturen. Før du bestiller, skal du kontrollere mulighederne i den park du ønsker.

Oplev Drenthes landskab med Hunzeloop

Den 21. september 2019 kan du vandre med ud i landskabet på et af de smukkeste steder i Holland. Tag med på vandretur, og nyd de smukke naturområder og det hyggelige samvær. Måske spotter du endda en bæver, skestork eller havørn. Forskellige afstande tilbyder en varieret rute med skov, vand, flotte bygninger, ny natur og masser af sjov!

Tilmeld dig, eller få flere oplysninger? Besøg www.hunzeloop.nl

Bo på en af vores parker i Drenthe

Ønsker du at slappe af på en af vores Landal parker, efter du har vandret en tur? Reserver dit ophold nu.
Ferieparker i Drenthe