Udforsk Gelderland

Gelderland, en provins med et varieret landskab. Gå på opdagelse til fods! Og oplev alt det, Gelderlands smukke landskab har at tilbyde. Vil du ta til Veluwe, Betuwe eller Achterhoek? Vi har lavet en liste med nogle af de bedste vandreruter til dig her.

Vandre ruter

Gelderland vandreruter

Denne rute følger Gelderlands grænse og kaldes også Grote Gelderse Grensroute (Gelderlands lange vandrerute). Ruten er omkring 700 km lang og består af 36 dele på ca. 20 km hver. Oplev de forskellige sider af Gelderland, Hollands største provins.

Groene Haltes

Veluwe har såkaldte 'Groene Haltes'. Det er busstoppesteder, hvor du kan starte og afslutte din tur. En bus stopper der mindst én gang i timen, selv i weekenden. Der er tolv Groene Halte vandrestier, som er kombineret til en samling af ruter. Oversigten kan findes på VVV Turistkontorer i Veluwe.

Nordic Walking-ruter

Du kan øve Nordic Walking på forskellige sværhedsgrader. Det er det der gør, at sporten appellere til alle. Uanset om du er nybegynder eller øvet, er der altid en Nordic Walking-rute, der passer til dig i Gelderland.

Klompenpaden

Klompenpaden (træsko stierne) er ture gennem landskabet. Hvor vidt muligt strækker de sig over uberørte vandrestier via landbrugsjord og landområder. Kombinationen af kultur og natur påvirker atmosfæren og tager dig tilbage i tiden.

Jac.Gazenbeekstichting

Tjek www.de-veluwenaar.nl for dejlige billeder og blogs om vandreruterne i Veluwe.

parkerne

På næsten alle vores parker, tilbyder vi fresh air pakken, til alle vandre enthusiaster. En skøn vandretur indtil en lokal landsby, for at få en kop kaffe og kage... Der er en masse ting at lave. Før du booker kan du tjekke om pakken er ledig på den park du gerne vil besøge.