Ude og omkring Østrig

Ud over alle aktiviteterne på ferieparken er der masser af sjove ture i området. Tag børnene med på eventyr, oplev de karakteristiske østrigske byer og huse eller udforsk den storslåede natur. nedenfor kan du finde en liste med tips til spændende steder og aktiviteter.

Krimmler Watervallen

Krimml
Se Europas største vandfald i Krimml. Her kan du gå den 4 km lange tur op langs vandfaldets udspring og nyde den flotte udsigt ved nogle af udkigsposterne undervejs.
Hjemmeside

Adventurepark Katschberg

Katschberg
Her kan I klatre, svinge og glide gennem skoven på de mange sjove og udfordrende forlystelser. Der er skæg og leg for børn i og barnlige sjæle i alle aldre.
Hjemmeside

Salzburg

Salzburg
Besøg den magiske by Salzburg - hjemby til Mozart og hovedstad i provinsen Salzburg. Her kan i nyde en slendretur gennem byen, besøge de mange kulturelle seværdigheder eller nyde en dag med shopping og selvforkælelse.
Hjemmeside

Affenberg

Landskron
Besøg abebjerget og kom helt tæt på naturen! Her i dyreparken er der ingen tremmer mellem dig og aberne - du er inde i samme reservat som de 150 makakaber. Det er en helt unik og sjov oplevelse for hele familien.
Hjemmeside

Thermal Römerbad

Bad Kleinkirchheim
Forkæl dig selv! Her kan du finde alt inden for wellness. Nyd en tur i sauna, varmtvandsbassiner eller slap helt af med massage eller skønhedsbehandlinger.
Hjemmeside

Flere tips