Attraktioner i Eifel

Eifel-området byder på masser af underholdning for hele familien. Brug for eksempel en eftermiddag med en tur til spa- og resortbyen, Bad Münstereifel. Eller tag børnene med i en af Wildlifeparkerne i nærheden. Du kan også beundre den helt specielle kunstkollktion i Burcht Eltz. Der er mange muligheder!

Som en hjælpende hånd har vi herunder listet et par af vores favorit seværdigheder til dig.

Eifel Nationalpark

Eifel
Eifel Nationalpark ligger blandt smukke landskaber af træer og vand, hvor du kan opleve den fascinerende natur på første hånd.
Hjemmeside

Eltz Slot

Münstermaifeld
Eltz Slot er en helt særlig oplevelse. Dens historie spænder sig gennem århundreder og byder på myter, begivenheder og mystik. Slottet er desuden kendt for dens smukke kunst og storslåede arkitektur.
Hjemmeside

Safaripark

Daun
Besøg den skovklædte safaripark hvor hele familien kan komme helt tæt på dyrene. Der er desuden masser af sjove aktiviteter for børn i alle aldre.
Hjemmeside

Nürburgring

Nürburg
Velkommen til ringen! Dit adrenalin niveau vil stige, sæt i gear, lysene skifter til grøn, speederen i bund! Nyd action racing helt tæt på året rundt.
Hjemmeside

Bad Münstereifel

Bad Münstereifel
Gå på opdagelse i en hyggelige og historiske spa- og resort-by, Bad Münstereifel. Der er masser af lækre butikker og restauranter, som fortjener et besøg.
Hjemmeside