Cykelruter i Eifel

Du vil elske at cykle i de tætte skove og de dybe dale på de mange cykelruter i Eifel-området. Gå ikke glip af det fascinerende landskab placeret midt i mellem floderne Rijn og Ahr. Hop på cyklen og se det!

Cykelruter

Kylltal cykel rute

Den 130 km lange Kylltal cykel rute tager dig til den anden side af Eifel og gennem mange forskellige landskaber. Denne lange rute er familievenlig, og løber gennem flat til svagt bakket terran. Hele ruten er fulgt af jernbanen, så det er nemt at rejse tilbage til start.

Eifel-Hohen route

Eifel-Hohen ruten er placeret nær Landal Wirfftal. Denne sporty cykelrute er 230 km lang, og tager dig rundt om Eifel National park. Der er en betagende udsigt, som du kan nyde fra de forskellige højder.

Mountain biking

Den vulkanske Eifel har en samling af mountainbike ruter. Landskabet har mange bakker, sten og krater sten, formet af vulkaniske udbrud. Vulkanbike Trail park har mange ruter, som i alt strækker sig over 750 km. Helt perfekt for sports entusiater!

parken

På ferieparken i Eifel, kan du leje cykler for voksne, børn, og selvfølgelig også mountainbikes. De forskellige ruter starter ved parken. Kunne du tænke dig cykelpakken? Efterlad din cykel derhjemme. Før du booker, tjek mulighederne på den park du ønsker at besøge.