Udforsk Eifel

Eifel har altid været et elsket område for vandreentusiaster. De mange bakker og den flotte natur gør sig perfekt til en god vandretur. Her kan du udforske de grønne områder og besøge de hyggelige byer.

Vandreruter

Eifelsteig

Eifelsteig er en 300 km lang vandrerute, der strækker sig fra Eifel-området til Trier. Ruten går gennem et varieret landskab bestående af blandt andet granskove og dybe dale. Den går desuden gennem, Hautes Fagnes-området, Roerdal og det smukke landskab ved Vulkaneifel.

Lampertsdal

Lampertsdal breder sig over 650 hektar og har mange forskellige ruter, der fører dig gennem et varieret landskab. Dalen er især kendt for dens enebærbuske der dækker et område over 12 km. I den kalkede jord vokser desuden smukke og farverige blomster samt grøntsager.

Pakkeløsning for vandreentusiaster

Er du vandre- og cykelenthusiast? Hvis ja, er vandre pakken ideel for dig. Fuld af vandre kort, og en proppet rygsæk med snacks til vejen. Du kan udforske det nærtliggende område og landskab. Før du booker, kan du tjekke muligheden for pakken, på den park du ønsker at besøge