Oplevelser for både børn og voksne

Både på og omkring ferieparkerne er der sjove aktiviteter og oplevelser for børn og voksne.  Det kan være en god idé at planlægge nogle af aktiviteterne på forhånd, så er I sikre på at nå det hele. Her får I et lille udpluk af nogle af områdets bedste attraktioner og seværdigheder.

Moselsteig

Med en samlet længde på 365 kilometer er Moselsteig ikke kun en af de længste vandreruter, men det er også en af Tysklands mest varierede ruter. Den mangfoldige natur på den lange rute er med til at gøre den ekstra mindeværdig og oplevelsesrig. Det er desuden en af årsagerne til, at den i 2016 blev kåret som "Den smukkeste vandresti i Tyskland".
Hjemmeside

Bernkastel-Kues

Kultur, historie og vin

En gammel pittoresk by, der er fuld af historie og kultur. Et godt bus på en afslappende og kulturel dag med mulighed for vinsmagning af Moselvin.
Hjemmeside

Roscheider Hof udendørsmuseum

Konz

Besøg dette museum med lokal kulturhistorie, hvor der er 4000 m² folkloreudstillinger og 22 hektar udendørsarealer. Her kan I dykke ned i historien om området og besøge den rekonstruerede gamle Mosel-landsby, Hunsrück.
Hjemmeside

Romerbyen Trier

Masser af sightseeing muligheder!

Tysklands ældste by byder på otte seværdigheder på UNESCOs verdensarvsliste, mange museer og monumenter, hyggelige caféer og hyggelige indkøbsgader. Tip: Tag del i en underholdende guidet tur.
Hjemmeside

Bådudflugter på Mosel

Mettlach

Under en bådudflugt kan du opleve det fascinerende flodlandskab i Mosel og Saar med deres romantiske byer og vinområder.
Hjemmeside

Flere tips