Cykel langs floden Mosel

Mosel-området byder på utallige cykelmuligheder og over 1000 km cykelruter. Her kan du cykle langs de flotte floder, de betagende vinmarker og de små romantiske byer. Ruterne er tydligt markeret og skiltet undervejs, så du aldrig kommer til at fare vild. Så du kan trygt og sikkert tage på oplevelse på cykel.

Cykelruter

Maare-Mosel cykelrute

Den 56 km lange cykelrute Maare-Mosel passerer gennem det vulkanske landskab i Eifel. Cykelruten starter ved den tidligere togstation i Daun og følger næsten hele den gamle jernbane. Den flade rute er meget velegnet til familier med børn.

Mosel cykelrute

Mosel-cykelruten, som er en del af den internationale cykelrute Velo Tour Mosel, starter ved fortet Schloss Thorn, som er helt tilbage fra middelalderen, og passerer gennem Mosel i retning af Trier. Ruten er fyldt med vejvisere, og den er også velegnet til børn.

Schinderhannes cykelrute

Schinderhannes cykelrute garanterer 38 km cykelfornøjelse for unge og gamle. Ruten følger den gamle jernbane mellem Emmelshausen og Simmern. Den tager dig igennem fantastiske landskaber langt væk fra travle veje.

Mountainbiking

Der er flere mountainbikeruter i Mosel området. Landal Sonnenberg er et ideelt udgangspunkt for Sonnenberg-turen. Oplev omgivelserne på en aktiv ferie!

parkerne

På ferieparken i Eifel kan du leje cykler og mountainbikes til både børn og voksne. Så lad din cykel stå derhjemme og benyt dig af cykelpakken, så du kan opleve de bedste steder i området. Før du booker, skal du tjekke mulighederne på din valgte park.