Udforsk Mosel

Oplev det fortryllende Mosel-område ved at følge de mange stier langs floden, gennem skovene og forbi vinmarkerne. Her kan du finde vandreture til såvel øvede som nybegyndere, og vi har flere certificerede samarbejdspartnere, der arrangerer spændende vandreture. Blandt andet kan du afprøve de spændende ruter omkring Moselsteig, Seitensprungen og Traumpfaden.

Vandreruter i Mosel

Oplevelsesruten Mosel

Oplevelsesruten Mosel omfatter 45 tema- og kulturruter. Sporet løber fra Koblenz til Schweich og udgør i alt 350 km. Hele stien er tydeligt skiltet og kan let opdeles i sektioner. På ruten kan du nyde den lokale vin eller druesaft.

Klatring op af Calmont

Europas stejleste vinmarker kan findes i Mosel området ved landsbyen Bremm. Calmont klatrestien fører dig op til vinmarkerne. Bjergsiden er 380 meter over floden Mosel, og du er garanteret eventyr på denne klatresti.

Byvandring i Trier

Tag på bytur i Trier. Her kan du se de mange spændende og sider ved Trier, der byder på alt fra imponerende romerske bygninger som Porta Nigra til det charmerende fiskerområde.

Nordic Walking

Er du til Nordic Walking byder Mosel-området på mange forskellige ruter til dette. Der er desuden Nordic Walking Park Mittelmosel i Bernkastel-Kues, hvor du kan opleve den lokale natur på en af de ti ruter.