Cykelruter ved Østersøen

Det flade landskab ved Østersøens kyst gør det til et af de bedstegnede steder i Tyskland til cykling. Her finder du utallige cykelruter, der tager dig gennem skovene eller langs kysten. Herunder har vi listet nogle af ruterne til dig.

Cykelruter

Østersøens cykelruter
Opdag det smukke kystlandskab ved at følge Ostseeküsten-Radweg på cykel. Cykelruten er 1,075 km lang, og tager op til flere dage at gennemføre. Ruten starter i Flensburg, tæt på den danske grænse. Efter det, er havet din guide hele vejen, indtil du rammer målet i Usedom.

Lake Hemmelsdorf
Du kan også cykle rundt om Hemmelsdorfer Sø, hvor du kan tage en forfriskende dukkert i søen efter en lang dag på cykel. På vejen kan du også købe friskrøget ål, som fiskerne har fanget i søen.
Mountainbikerute
Tæt ved Landal Travemünde finder du mountainbikeruter, der vil glæde enhver cykelentusiast. Den 16 km lange rute starter i Brodten og fortsætter vi Travemünde til Niendorf.der vil glæde enhver cykelentusiast. Den 16 km lange rute starter i Brodten og fortsætter vi Travemünde til Niendorf.

Cykeludlejning
Har du ikke muliged for at atge din egen cykel med på ferie, skal du ikke fortvivle. I Primawall, tæt på Landal Tarvemünde, kan du nemlig sagtens leje cykler til hele familien, så I sammen kan atge på eventyr.