Afbestillingsomkostninger

Omkostninger ved afbestilling af din rejse. Hvis en reservation afbestilles, indebærer det afbestillingsomkostninger. Sørg for, at du har kendskab til disse omkostninger, og læs om, hvordan du kan begrænse disse.
Se afbestillingsomkostninger

Altid en passende forsikring

En ubekymret ferie med din familie, partner eller venner. En pause fra den daglige rutine til at nyde nye omgivelser ude i naturen. Vi gør vores bedste for at sikre, at dit ophold bliver så afslappet og sikkert som muligt. Der er desværre altid en risiko for, at du må afbestille din ferie, eller at der sker noget ubehageligt i løbet af opholdet. Derfor er det vigtigt med en passende forsikring.

Godt forsikret på rejsen

I samarbejde med Europ Assistance tilbyder Landal GreenParks dig en fordelagtig rejseforsikring. Således er du forsikret mod relevante risici til en meget konkurrencedygtig pris. Du kan nemt tegne en rejseforsikring, når du foretager din reservation.

 
Mere om rejseforsikring

Ekstra sikkerhed

I samarbejde med Europ Assistance forsikringer tilbyder Landal GreenParks dig også en fordelagtig afbestillingsforsikring. Med denne afbestillingsforsikring, som er nem at tegne, refunderes rejsen. Det er godt at vide, at afbestillingen ikke vil få nogen økonomiske konsekvenser for dig, som fx afbestillingsomkostninger.
Mere information