Mad og drikke

På parken kan I få alt fra et komplet morgenmåltid eller en drink på terrassen til en omfattende middag. Nyd kulinariske overraskelser i den renoverede resturant  eller en is efter eftermiddagens aktiviteter. I takeaway- og snackbutikken kan I få stillet lækkersulten og få en hurtig bid mad. Velbekomme!

Et kort overblik

Mad og drikke
  • Parkshop
  • Gårdhave
  • Snackbar
  • Terrasse

Renoveret restaurant

Den nye restaurant med den trendy indretning er åbnet! Fra friske, lokale ingredienser – primært økologiske og bæredygtige – bliver de lækreste (regionale) retter lavet med passion. I kan nyde jeres morgenmad, frokost eller aftensmad i den nyrenoverede restaurant. Der arrangeres også diverse madlavnings workshops.

Menukortet bliver ændret regelmæssigt. I restauranten kan du spørge efter menukortet.

Afslapning ved vandet

Imens børnene spiser en is, kan I bestille jeres ynglings drink. Det er skønt at slappe af ved fiskesø terrassen. Tag jer tid til at være sammen som familie og nyd, at I er på ferie. Tag en drink inden middagen på restauranten. Nyd de mange familie øjeblikke.

Nyrenoveret Snackbar

Under jeres ophold er der mulighed for et nemt måltid. Efter en eftermiddag i vandet kan I købe en is, eller nyde en frisklavet pizza i jeres feriebolig. God og nem mad er en del af en behagelig ferie. Få de lækreste snacks og takeaway måltider fra takeaway og snack shoppen.

Kost ønsker? Det klarer vi

Vores køkken har flere ideer, såfremt I har specielle kost ønsker. Skal det være gluten-, sukker-, saltfri eller vegetarisk. Køkkenchefen og hans team har lækre alternativer for det hele. Spørg tjenerne om mulighederne. 

Menuen bliver regelmæssigt opdateret. I kan spørge efter menuen i restauranen.

Ny parkshop

Ansvarlighed, nemt og lækker ferieindkøb er nu muligt i den nye Parkshop på Landal Aelderholt. Blandt andet friske ingredienser, bæredygtige og regionale produkter, tag selv og tap for mindre emballagespild. Også lærerig for børn! Parkshoppen har åbent hver dag.