Vandre- og cykelruter

Tag på opdagelse i landskabet. Efter en lækker morgenmad kan I tage vandreskoene på eller hoppe på cyklerne og have en aktiv dag i den friske luft. Der er mange markerede vandre- og cykelruter I kan følge. Nyd landskabet, der er omkring jer!

Oplev sammen

Omgivelserne på Landal Aelderholt byder på uendelige muligheder. Fra jeres feriebolig kan I gå direkte ud i skovene. Oplev den naturlige skønhed i Mepperdennen. Der er også store områder med hede, som I kan gå på opdagelse i. I kan også vandre hen til det skovklædte Sleenerzand område, der er utrolig smukt.

I er meget velkommen til at spørge receptionen om mere information eller tips.

Drenthe: den ultimative cykelprovins

Foretrækker I cykel frem for vandrestøvler? Tag en cykeltur til Hunebedcentrum Borger og besøg disse bemærkelsesværdige monumenter. Ønsker I lidt mere action, cykel til den udendørs klatrepark Grolloo og kom fra træ til træ, imens I klarer de forskellige forhindringer.

Der er også mange vandre- og cykelruter i det nærtliggende område. Vælg en af de mange cykelruter i området. I kan cykle så langt I har lyst til. Cykel ud i landskabet eller cykel til Emmen for at shoppe. Foretrækker I cykelture med lidt mere action, så findes der også mange forskellige mountainbike ruter.

Cykeludlejning

Benyt vore cykler til at være aktive udenfor imens I ser landskabet - de kan lejes på Landal Aelderholt. Leder du efter det mere komfortable valg med en elcykel eller vil børnene udforske parken på en gokart? Der er mange muligheder.
Cykeludlejning