Børn

Deltag i aktiviteter i Bollo Clob og se hvad du kan lave! Landal Brandnertal er et legeparadis for børnene. Tilbring timer sammen i indendørs legepladsen og få nye venner. Sammen vil vi gøre det til en uforglemmelig ferie.

Leg, leg, leg!

Børn
  • Fun & Entertainment program
    • Hele året
  • Bollo
  • Legeplads
  • Barfodssti
  • Børne cykelpark
Landal Adventure: vores nye spil til børn
Tager du børnene med på Landal GreenParks inden længe? Så download vores nyeste innovative app Landal Adventure, og send dine børn på en digital ekspidition på parken. Med de indsamlede materialer kan de selv udtænke og bygge en digital træhytte.

Fun & Entertainment

Alle mulige sjove aktiviteter arrangeres af Fun & Entertainment teamet i parken. Du vil høre alt om aktiviteterne, når du ankommer. Ung som gammel, der er en varm velkomst til alle, og alle får det sjovt!

Bollo Klub

For vores mindste gæster fra tre år og derover, forudsat at de er renlige, er der Bollo Klub. De kan slutte sig til deres ferievenner i tegning samt andre kreative ting hele eftermiddagen. Du kan leve livet fuldt ud her!

Ridning i Brandnertal

Der er en rideskole med en masse heste tæt på Landal Brandnertal. Kom og fodre dem og ride på dem, hvis du tør. Der er også en rideskole for børn i alderen +9 år, for begyndere og erfarne ryttere. Se de fulde detaljer her.

Mød beboerne i skovene

Deltag i denne gåtur gennem skoven og lær alt om dyrene og landet. Du vil også støde ind i alle slags dyr på turen! Kyllinger, får og kaniner giver dig et godt indtryk af landmandslivet i Østrig. Dyreoplevelsesbanen animal experience path ligger i Brand og vandreturen starter fra Alvierbad.