Børn

Vores yngre gæster elsker legepladsen. På Landal Brandnertal kan i være med til Fun & Entertainment programmerne eller lege med Bollo i Bollo Klubben. Der er altid noget sjovt at give sig til.

Som gæst på Landal Chalet Matin, kan du gratis gøre brug af faciliteterne på Landal Brandnertal, som ligger omkring 3 kilometer fra parken.

Sjov sammen

Børn
  • Fun & Entertainment program (på Landal Brandnertal)
    • Fun & Entertainment program (på Landal Brandnertal)
  • Bollo Klub (på Landal Brandnertal)
    • Bollo Klub (på Landal Brandnertal)
    • Bollo Klub (på Landal Brandnertal)
Landal Adventure: vores nye spil til børn
Tager du børnene med på Landal GreenParks inden længe? Så download vores nyeste innovative app Landal Adventure, og send dine børn på en digital ekspidition på parken. Med de indsamlede materialer kan de selv udtænke og bygge en digital træhytte.

Bollo klub

For de mindste gæster, som er 3 år og opefter, har vi Bollo Klubben på Landal Brandnertal! De kan tegne med deres små ferievenner, samt klippe og klistre. Her kan de virkelig slippe kreativiteten løs.

Ridning i Brandnertal

Der er en rideskole tæt på Landal Chalet Matin og de har virkelig mange heste! Her kan du snakke med dem, fodre dem og ride på dem. Altså hvis du tør. Der er også en rideskole for begyndere og øvede og her vil du lære alle tricks! Sadl op, grib tøjlerne, og kom afsted i fuld galop!

Mød indbyggerne i skoven

Deltag i vandreturen gennem skoven, og lær om alle dyrene og naturen. Kyllinger, får, kaniner og staldene vil give dig et godt indblik i hvordan livet som landmand i Østrig var. Dyre udforskningsstien ligger i Brand og vandreturen starter i Alvierbad.