Sports og spil

Uanset og du vil på opdagelse alene eller sammen med familien, så er hver dag et nyt eventyr. Hop på din cykel, mountainbike, eller vandre gennem Vorarlberg, de bakkede byer, og alpin hytter. For golf entusiaster er der mange forskellige golfkurser. Hvis I elsker at klatre, så kan I slå jer løs i Brandnertal klatrepark. Du kommer ikke til at kede dig!

Som gæst hos Landal Chalet Matin, kan du gøre brug af faciliteterne på Landal Brandnertal, der ligger omkring 3 kilometer fra parken.

Sommer aktiviteter

Sport og spil
  • Fun & Entertainment program (på Landal Brandnertal)
    • Fun & Entertainment program (på Landal Brandnertal)

Vandre- og cykelture

Det er et skønt område for vandre entusiaster og montainbikers. De naturlige omgivelser er spektakulære, varieret og fuld af eventyr. Der er hundredevis af mulige vandre- og cykelture i Vorarlberg naturområde. Efter en dag spækket med eventyr og frisk luft, er det skønt at komme hjem til sin feriebolig for at slappe af.
All about hiking and cycling

Klatring i Brandnertal

Ved Brandnertal klatrepark, kan begyndere og erfarne klatre entusiaster virkelig slå sig løs blandt alle rebene, forhindringerne og klatrevæggene. Parken ligger omkring 6 kilometer fra parken, og her kan du finde spændende ruter, som er flere meter oppe i luften. En udfordring uanset hvor gammel du er!

Golf i Vorarlberg

Brand golfklub ligger ca. 15 minutters kørsel fra parken. Golfklubben har en smuk 18-hullers (par 65) golfbane, som ligger blandt træerne. Der er også en driving range samt forskellige øve-faciliteter. Ved Bludenz-Braz golfklub kan du tee-off fra 11- hullers banen og huske at nyde den skønne udsigt!