Fra Landal Chalet Matin, kan du gå direkte ind i Brandnertals vandreområde. Lad eventyret begynde. Uanset om du foretrækker at cykle eller køre på mountainbike, så er der kilometervia af fantastisk natur, som venter på dig!

Vandreture i Brandnertal

Området omkring Landal Chalet Matin tilbyder en masse muligheder. Du kan tage direkte ind i vandreområdet fra parken, perfekt for både vandre entusiaster og mountainbikers. Gå gennem de traditionelle byer, besøg museeummerne, eller tag en tur ind til bjergene. Liften tager dig til toppen af bjergene inden for ingen tid. Den friske luft er god for alle!

Der bliver arrangeret alle mulige former for vandreture i området. For at få alpin følelsen, kan du vandre igennem bjergene, side om side med de vilde dyr, stop ved ostefarmen. Er tur fuld af overraskelser! Du vil finde flere vandre ruter, og et inaktivt vandrekort her her.

Rundt omkring på mountainbike

Det store område tilbyder mountainbike ruter, på alle niveauer og højder, Den smukke natur indbyder dig til at udforske de udforrende ruterm eller blot nyde naturen. Brandnertal er en spændende sommer destination med mere end 110 km med eventyrlie mountainbike ruter.

Du kan cykle alt hvad hjertet begære i Brandnertals cykelpark, som ligger omkring tre kilomter væk fra Landal Chalet Matin. Slå dig løs på de forskellige baner, følg en af træningsruterne, eller lej en mountain kart, og ta ud og udforsk. Foretrækker du at udforske selv? Du kan leje moutainbikes og andet udstyr her.