Mad og drikke

En bekymringsfri ferie? En rigtig pause fra hverdagen! Spis et lækkert måltid. Morgenmad i jeres feriebolig, frokost eller aftensmad på jeres terrasse eller spis en is efter en svømmetur - kun fantasien sætter grænser. Slut jeres dag af med et glas vin på vores restaurant Brasserie og skål for en fantastisk ferie.

 

Et kort overblik

Mad og drikke
  • Parkshop
  • Pizza Limone
  • De Smulgaard, take away og Snackshop
  • Terrasse

Nyt! Pizza Limone

På Landal Coldenhove kan du få en lækker pizza, pastaret og en skøn italiensk dessert hos Pizza Limone, det nye italienske spisested, hvor du bydes varmt velkommen af en af vores værter. Du kan nyde den italienske stemning og musik med en drink og hyggeligt samvær. Hyggeligt og lækkert!

I øjeblikket er Pizza Limone kun åben begrænset 

Restaurant

Vil du gerne slippe for at lave mad i aften? Spis hos Restaurant Brasserie. Vælg noget lækkert fra menuen og forbered jer på at blive overrasket over de lokale specialiteter. Børnene kan vælge deres livret fra børnemenuen. I kan få de lækreste pizzaer og pastaretter fra Restaurant 'Pizza og Pasta'. Skål med hinanden for en dejlig ferie!

Menuen opdateres jævnligt. Du kan spørge efter menuen på ferieparkens restaurant.
Book bord her

Ubekymret nydelse

Med vores kulinariske arrangementer er du sikker på en afslappet ferie. Nyd en skøn morgenmad sammen. Friskbagt brød, forskellige slags pålæg og et sundt glas juice; der mangler ingenting. Eller få en hyggelig aften sammen omkring en bordgrill, og tag for jer af forskellige slags kød, frisk salat, brød og lækre saucer. Vi gør det gerne nemt for dig.
Pakker

Snackbar

Har du ikke lyst til at lave mad? Hos den Snackbar kan du købe de lækreste snacks. Køb en is efter en eftermiddag fyldt med vandsjov eller nyd en friskbagt pizza i din bungalow. Dejlig og nem mad hører til en ubekymret og afslappet ferie.