Vandre- og cykelture

Vil du opleve naturen? Cykel en lang tur igennem skoven med de store grønne fyrretræer, og derefter med udsigt over stranden. Eller gå en tur til den lokale by og få kop kaffe med kage... der er så mange muligheder!

Vandreture

I og omkring Veluwe finder du de smukkeste vandreruter. Disse ruter er udvalgt af Skov- og Naturstyrelsen og viser Veluwes flotteste områder. Nogle af ruterne er egnet til kørestolsbrugere og hunde. Kom forbi vores reception, hvor vi har forskellige ruter liggende til rådighed for dig.

Oplev de vilde dyr

Veluwe er stedet, hvis man vil på udkig efter vilde dyr. Det kan man fint gøre fra observationsposten på Elsberg. Her kan man observere Veluwes Big Five. Hold dig roligt i baggrunden, vær stille, tag noget tøj på, der ikke er alt for iøjnefaldende, og lad dig inspirere af, hvad stedet byder. Dyrene kommer frem af sig selv.

På cykel og mountainbike

Veluwe byder på et helt netværk af cykelruter. På disse ruter ser du Veluwes smukkeste steder og kan du altid tage en pause. Langs ruterne er der bænke, hvor du kan hvile ud eller få lidt mad og drikke. Der er også smukke mountainbikeruter i Veluwe. I 2019 blev der bygget mange nye mountainbikeruter.

Cykeludlejning Bikes & More

Hvis I ønsker at være aktive og gå på opdagelse i naturen, hvorfor lejer I så ikke en cykel hos Bikes & More hos Landal Coldenhove? Leder I efter en behagelig el-cykel, eller ønsker børnene at gå på opdagelse i parken i en go-kart? Se vore mange muligheder.

Bikes & More