Børn

Ubekymret klatre og boltre sig på legepladsen eller springe på hoppepuden. I skoleferien har de små det sjovt i Bollo Club, de ældre børn deltager i Fun- & Entertainment programmet.

Sjov og underholdningsprogram

Vores Fun- & Entertainment team sørger for en uforglemmelig ferie i sommer- og efterårsferie. Dine børn laver mad, spiller fodbold eller deltager i forskellige spændende workshops. De bedste souvenirs bliver lavet i Bollo Club. Mindeværdige oplevelser for enhver smag og alder.

Do-it-yourself-aktiviteter

Sjove gør det selv-aktiviteter for hele familien venter på dig. Gæsterne kan få pakker med håndarbejde og kreative projekter, f.eks. kan I bygge jeres eget fuglehus eller lave slikkepinde. Med naturdetektivkassen kan du søge efter spor i naturen eller prøve de forskellige tilbud i området i nærheden af parken.

Bollo, bjørnen

Bollo er ethvert barns bedste ven! Kram med denne dejlige bjørn, og tag et billede sammen med ham. Mal et smukt billede, og giv det til ham. Den venlige bjørn kan lide at lege med dig i skoleferien.
Landal Adventure: vores nye spil til børn
Tager du børnene med på Landal GreenParks inden længe? Så download vores nyeste innovative app Landal Adventure, og send dine børn på en digital ekspidition på parken. Med de indsamlede materialer kan de selv udtænke og bygge en digital træhytte.

Sjov i parken og omgivelserne

I parken kan du spille fodbold, petanque og minigolf, boltre dig på legepladsen eller svømme i den indendørs swimmingpool - om sommeren endda i den naturlige badesø. Uden for parken kan du erobre trætoppe eller prøve svævebanen i klatreskoven i naturreservatet. Dette er eventyr og sjov for alle aldre. Hvad med en udflugt til museumsbyen Cloppenburg eller Thüle zoologiske have og fritidspark?