Sport og spil

Opdag mange forskellige aktiviteter i ferieparken: Uanset om det er minigolf - hvem kan få bolden i hullet med kun et slag? - eller petanque! Med vores tilbud bliver hver dag i din ferie en ferieoplevelse! Men der er også masser at opdage i området. Med de mange tilbud i parken og det omkringliggende område, bliver hver dag i ferien en storslået ferieoplevelse!

Golf

Golffans får værdi for pengene her. Tæt på parken kan du spille en runde i Golfclub Thülsfelder Talsperre. Du kan vælge mellem 9-hullers bane eller 18-hullers mesterskabsbane. Og glem ikke at nyde den vidunderlige udsigt, mens du spiller golf. Som Landal-gæst får du 20% rabat på greenfee. 

Sporty og aktiv

Mange udfordringer venter på, at du tager dem: Bordtennis, hoppepude, minigolf, strandfodbold. Hvad kan efterfølgende være bedre end at afslutte den aktive dag med hele familien, behageligt sammen i sofaen i ferieboligen?

Sjov og underholdningsprogram

Vores Fun- & Entertainment team sørger for en uforglemmelig ferie i sommer- og efterårsferie. Dine børn laver mad, spiller fodbold eller deltager i forskellige spændende workshops. De bedste souvenirs bliver lavet i Bollo Club. Mindeværdige oplevelser for enhver smag og alder.

Cykeludlejning

Du behøver ikke at medbringe din cykel, for at udforske området omkring parken optimalt under dit ophold. Bare lej en i parken! Du kan leje dame-, herre- og børnecykler, men også e-cykler, barnesæder, trækvogne og gokarts. Tag på en udflugt sammen, og opdag områdets naturlige skønhed.