Velkommen til Landal Grønhøj Strand

Er I klar til en rigtig strandferie? Kun 400 meter fra Vesterhavet og den brede, hvide sandstrand ligger Landal Grønhøj Strand. Her kan I slappe af og nyde den danske natur i ro og mag på stranden eller ved poolen, eller I kan tilbringe den med fuld fart og masser aktiviteter. Hos Landal Grønhøj Strand er der aktiviteter og faciliteter til alle. Ferieparken ligger tæt på de populære feriebyer Blokhus og Løkken, hvor du kan shoppe og spise yderst lækker mad. Eller besøg nogle af de mange kulturelle seværdigheder i nærheden såsom Ruberg Knude eller Børglum Kloster.På ferieparken er der også meget at opleve. Der er sjov og plasken i poolområdet, som byder på vandrutschebane og både indendørs og udendørs bassiner. Og der er legeplads såvel udenfor som indenfor, så børnene kan brænde krudt af og klatre, selv hvis vejret er dårligt. Grønhøj Strand byder desuden på en sportshal, hvor der kan spilles alt fra badminton og volley til squash og basketball. Trænger ungerne til nye oplevelser kan I tage dem med til Fårup Sommerland eller Aalborg Zoo, hvor de får oplevelser for livet. Hos Landal Grønhøj Strand ser du helt sikkert Danmark fra sin bedste side.

En rigtig strandferie

Nyd familieferien ved det magiske Vesterhav. Landal Grønhøj Strand ligger blot 400 meter fra den brede, hvide sandstrand og danner rammerne om en ferie i naturens tegn. Hop en tur i bølgerne eller nyd en sjov dag i Fårup Sommerland.

  • 160 ferieboliger
  • Indendørs og udendørs svimming pool
  • En uforglemmelig strandferie
Alle faciliteter Praktiske informationer

Hvorfor Landal Grønhøj Strand?

Hos Landal Grønhøj Strand får du

 Egen feriebolig midt i den vestjyske natur
 Fri adgang til svømmehal med rutsjebane samt inden- og udendørsbassin
 Inden- og udendørsfaciliteter som sportshal, minigolf, legeplads, beachvolley og fodbold
 Fantastiske vandre- og cykelture i området
 Mulighed for at køre og cykle direkte på standen

Gå ikke glip af Dana Cup!

Fra den 22. juli strømmer store og små fodboldspillere til Hjørring, når en af verdens største fodboldturneringer, Dana Cup, skydes i gang. Til denne ungdomsturnering deltager flere end 900 hold fra hele verden om at tage de forskellige medaljer og trofæer med hjem.

Dana Cup afvikles ikke langt fra Landal Grønhøj Strand, så I kan bo på ferieparken under turneringen, hvor I kan tilbringe tid på de mange sportsfaciliteter, hoppe i poolen, nyde den smukke strand eller koble af mellem kampene.

Book i dag, så I er sikret plads til årets ultimative fodboldturnering!

Masser af sjov

Hos Landal Grønhøj Strand gør vi alt, hvad vi kan, for at I får en sjov familieferie. Derfor har vi en lang række aktiviteter, som I sammen kan underholde jer med. Få sommerfugle i maven på vandrutschebanen, spil minigolf eller tag en venskabelig kamp i fodbold, tennis eller basketball på en af vores sportsbaner.
Læs mere her

Tag på tur sammen

Tag familien med på opdagelse i Nordjylland. Området omkring Landal Grønhøj Strand er perfekt til udendørs aktiviteter og oplevelser. Nyd en dag på stranden, besøg de små charmerende byer i nærheden eller prøv forlystelserne i Fårup Sommerland. Efter en aktiv dag kan I slappe af ved poolen eller i spabadet.
Attraktioner

Fårup Sommerland

Tæt på stranden og alligevel helt ude i skoven finder du Fårup Sommerland. Med flere end 60 forlystelser er det en af Danmarks største og sjoveste turistattraktioner. Her finder I alt fra rutchebaner og børnetivoli til Danmarks største vandland.

Husk når entréen er betalt, er alle forlystelser og Aquaparken gratis hele dagen!
Læs mere her

Gør din ferie endnu bedre

Fuldend dit ophold med en af vores tilkøbspakker, som vil gøre dit ophold endnu mere behageligt. Så kan du glæde dig i ro og mag og vide, at det snart er ferie!
  • Morgenmadspakker
  • Opredte senge
  • Linned til barneseng
  • Håndklæder eller viskestykker
  • Komfort eller Premium pakke
Tilkøbspakker