Spil golf på toppen af Danmark

Når I holder ferie i Nordjylland på Landal Grønhøj Strand og gerne vil en tur på golfbanen er der heldigvis ikke langt til de gode golfklubber. Her kan I spille golf midt i den smukke nordjyske natur og få øvet jeres teknikker og måske endda forbedre jeres handicap.

Golfklubber

Blokhus Golfklub

16 km fra Landal Grønhøj Strand
Midt i den smukke natur ved den charmerende nordjyske vestkyst finder du Blokhus Golfklub, hvor du alt efter dine golf evner kan spille golf på hele tre forskellige baner.

Udover 18-hullers banen råder Blokhus Golfcenter også over en 9-hullers par 3-bane, hvor hullernes længde varierer fra 65 – 100 m. Pay and Play banen er en udfordrende 9 hullers korthulsbane både med par 3 og par 4 huller og samlet længde på 1790 m.

Løkken Golfklub

2 km fra Landal Grønhøj Strand
Blot få kilometer fra jeres feriebolig på Grønhøj Strand, ligger Løkken Golfklub som råder over en flot og velanlagt 18 hullers bane samt en 9 hullers Pay and Play.

Pay and Play banen er beliggende på Brændingen i Løkken ca. 2 km fra Løkken Golfklub. Banen er ikke en såkaldt Par 3 bane, men er anlagt som en ”rigtig” golfbane, bare mindre. Det betyder, at banen rummer masser af forhindringer, ganske som på en stor bane.