Mad og drikke

Café Oldschool byder velkommen med lækker mad, gode vine, et stort udvalg af øl og ikke mindst en virkelig hyggelig stemning. Menuen vil bl.a. inkludere fiskeretter, hjemmelavede burgere og børneretter.

Du kan finde flere informationer på Café Oldschools facebookside eller kontakte dem på telefon 22 67 72 55.

Vær opmærksom på, at køkkenet lukker 20:00, selvom caféen som oftest holder åbent længere end dette. Derefter vil der være mulighed for at nyde en øl, en drink eller en god kop kaffe.

Indkøb

I minimarkedet på Landal Grønhøj Strand finder I et bredt udvalg af dagligvarer og lokale specialiteter. Vinafdelingen byder på noget for enhver smag og i forskellige prisklasser - og der er selvfølgelig altid både øl, energidrik og sodavand på køl.

Det er nemt at lade sig friste i afdelingen med søde sager og snacks – og der findes desuden underholdning for hele familien og legetøj på hylderne, samt et bredt udvalg af badeudstyr og badetøj, så I kan blive helt klar til en tur i svømmehallen.

Udstyr til indendørs aktiviteter, samt minigolf og krolf, udlejes ligeledes i minimarkedet.

Minimarkedet er også DAO, GLS, Bring og PostNord pakkeshop.
Morgenmad | Rundstykker | Morgenbrød
Den bedste start på dagen
Hver morgen står vi klar med nybagt morgenbrød, så I kan få den bedste start på dagen. Bestiller I dagen forinden tilbydes fordelagtige priser på morgenbrødspakker – og I er sikre på, at vi har lige præcis jeres favoritbrød og -kager klar når minimarkedet åbner.

I finder naturligvis også alt andet til morgenbordet, uanset om I drømmer om Nutella, lækker marmelade, lokal honning, mælk til kaffen eller et koldt glas juice. ´

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter her:
Cafe Oldschool