Vandre- og cykelture

Vågn op, solen skinner. Efter en lækker morgenmad med friske rundstykker, er I klar til en ny dag. Gå udenfor og oplev det nærtliggende område og naturen og nyd den friske skovluft. Landal Heideheuvel er omringet af kilometervis af natur.

Uanset om I elsker at cykle eller vandre, har Landal Heideheuvel's omgivelser hundredevis af muligheder. Blot fra parken er der mange kilometer med naturlig skønhed, som I kan cykle igennem. I Veluwe er mange forskellige cykelruter. Med Cykel Route Network, kan I lave jeres egen cykeltute. I kan lave ruten så lang eller kort, som I har lyst til.

Foretrækker I en gåtur? Parken ligger tæt på Loenermarks skov- og hede område. I kan vælge at vandre sammen med skovrideren eller selv udforske det grønne landskab. Nyd den friske luft, og gå på opdagelse i alt det, som naturen har at tilbyde. I kan også besøge de gamle byer Zutphen og Deventer.

Efter en aktiv dag, kan I nyde en god middag i Brasserie, køb en frisk lavet pizza hos Snackbar eller hold en hyggelig aften med raclette grill i din feriebolig.

Bikes & More cykeludlejning

Vær aktiv udenfor og oplev naturen på en af vores udlejningscykler. I kan leje cykler via Bikes & More cykeludlejning hos Landal Heideheuvel. Er I mere interesseret i den nemme og behagelige cykeltur? Så har vi el-cykler tilleje, og hvis børnene vil se parken fra en go-kart, er det også muligt! Prøv alle de forskellige muligheder.
Bikes & More cykeludlejning

På parken tilbyder vi VeloPlus cyklen

På parken tilbyder vi VeloPlus cykler. Denne specielle cykel gør det muligt for rullestolsbrugere at komme rundt i naturen med en ledsager. Ved hjælp af den vippelige rampe kan kørestolen nemt køres på cyklen og fastgøres. Dette sikrer en sikker og unik cykeloplevelse gennem omgivelserne! For mere information eller for at reservere en VeloPlus cykel, bedes du kontakte vores park.