Vandre- og cykelture

Vågn op, solen skinner. Efter en lækker morgenmad med friske rundstykker, er I klar til en ny dag. Gå udenfor og oplev det nærtliggende område og naturen og nyd den friske skovluft. Landal Heideheuvel er omringet af kilometervis af natur.

Uanset om I elsker at cykle eller vandre, har Landal Heideheuvel's omgivelser hundredevis af muligheder. Blot fra parken er der mange kilometer med naturlig skønhed, som I kan cykle igennem. I Veluwe er mange forskellige cykelruter. Med Cykel Route Network, kan I lave jeres egen cykeltute. I kan lave ruten så lang eller kort, som I har lyst til.

Foretrækker I en gåtur? Parken ligger tæt på Loenermarks skov- og hede område. I kan vælge at vandre sammen med skovrideren eller selv udforske det grønne landskab. Nyd den friske luft, og gå på opdagelse i alt det, som naturen har at tilbyde. I kan også besøge de gamle byer Zutphen og Deventer.

Efter en aktiv dag, kan I nyde en god middag i Brasserie, køb en frisk lavet pizza hos Snackbar eller hold en hyggelig aften med raclette grill i din feriebolig.

Bikes & More cykeludlejning

Vær aktiv udenfor og oplev naturen på en af vores udlejningscykler. I kan leje cykler via Bikes & More cykeludlejning hos Landal Heideheuvel. Er I mere interesseret i den nemme og behagelige cykeltur? Så har vi el-cykler tilleje, og hvis børnene vil se parken fra en go-kart, er det også muligt! Prøv alle de forskellige muligheder.