Velkommen til Landal Heihaas

Hestevognsture, bueskydning eller en tur i skoven. Ferieparken Landal Heihaas har noget for alle. Tæt på parken er skoven, stranden og byerne! Jeres feriebolig er beliggende i et af de skønneste områder i Veluwe. Tæt på ferieparken kan I slappe af ved Veluwe søen, eller hvis I vil være aktive, så kan I svømme og surfe. Børnene kan hygge sig og lege på legepladsen. Er du ikke en vandhund? Området rundt om ferieparken er perfekt for vandre- og cykelture. Der er heller ikke langt fra parken, hvis I skal på en kulturel tur. Kröller-Müller Museum og Het Loo Palace ligger tæt på parken. Tag børnene med til Landgoed Schovenhorst, som virkelig er et besøg værd.

Oplev skønne Putten

Kom og læs din avis og drik en kop kaffe i restauranten, udforsk Veluwe eller besøg den hyggelige by, Putten.
  • 186 feriebolig
  • Indendørs pool med børnebassin
  • Café-Bistro Woods 
Alle faciliteter Kontakt information

Udforsk naturen

Tæt på ferieparken er der masser af natur, der venter på dig. Gå en tur i Veluwe eller cykle en tur med familien i skoven. Ved Veluwes sø kan du også både slappe af eller være aktiv. Udforsk en af de dejligste steder i Veluwe.
Hiking and cycling

Læs anmeldelser for Landal Heihaas

Pakker og tilkøb

Gør dit ophold komplet med en pakke, eller en af de mange tilkøb. Opredte senge, og håndklæder ved ankomst? Få dine dagligvarer leveret, eller er du mere til en lækker snack i resturanten? Du kan nemt booke din pakke, eller dine tilkøb når du booker din feriebolig. Den bekymringsfrie ferie kan begynde!

Green Key

Landal Heihass er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.