Mad og drikke

Måltider, snacks og drikkevarer - ferieparken har det hele. En kold drink på terrassen imens børnene leger på legepladsen, den lækreste is fra take away og snackshoppen, eller middag hos Café Bistro Woods. Bon appétit!
Mere om mad og drikke

Bademuligheder

Masser af afslapning og vandplaskeri for unge og gamle. Slap af i bobblebadet imens børnene dykker, plasker og leger i vandet. Under jeres ophold har I fri og ubegrænset adgang til badelandet.
Bademuligheder

Sport og spil

I kommer ikke til at kede jer under jeres ophold. Tag imod udfordringen og spil petanque eller bowling. Børnene vil elske at lege i badelandet eller spille bold på multibanen. Der er også mange andre aktiviteter, så der er noget for alle.
Alt om sport og spil

Børn

Sjov for unge og gamle. De yngste gæster kan hygge sig med dyrerne og i Bollo Klubben. De ældre børn kan konkurrere i et spil bordtennis, fodbold eller basketball. Hop på trampolinen eller tag en tur i svævebanen. Alle har det sjovt lige fra starten.
Børne faciliteter

Attraktioner

Nyd naturen enten i skoven, på stranden eller i byen. Tæt på ferieparken finder I Veluwe søen og den smukke natur. Landal Heihaas er ideel for nogle skønne ture, da ferieparken ligger centralt. For eksempel Kröller-Müller musuem, Dolfinarium og Amersfoort Zoo.

Tips til attraktioner

Vandre og cykelruter

Tag ud i naturen og gå på opdagelse! Efter en god morgenmad, tag  jeres vandresko på eller cykle en tur i området. Der er kilometervis af flot natur, som venter på jer. Nyd den friske luft!
Vandre- og cykelture