Vandre og cykelruter

Tag ud i naturen og gå på opdagelse! Efter en god morgenmad, tag jeres vandresko på eller cykle en tur i området. Der er kilometervis af flot natur, som venter på jer. Nyd den friske luft!

Området rundt om Landal Heihaas har en meget at byde på, uanset om I foretrækker at vandre eller cykle. Fra ferieparken kan I gå direkte ind i skoven, cykle ned til byen eller Veluwe søen. Tag på tur sammen med hele familien og nyd naturen og den friske luft.

Du velkommen til at komme forbi receptionen og få flere informationer og tips!

Vandre

Tag jeres vandresko på og gå direkte ud i skoven fra jeres feriebolig. Tag en tur til til Landgoed Schovenhorst . Denne have har noget for hele familien, lige fra arkitektur og natur til teater og leg for de yngste gæster. 

Cykling

Hvis I vil tage på opdagelse i naturen på cykel, er der mange forskellige cykelruter i Veluwe, såsom en royal tur igennem de royale domæner, opkaldt efter Dronning Wilhelmina. Eller tag på en vin rute. Cykelrute netværket giver jer muligheden for at lave jeres egen cykelrute. I kan lave den lang eller kort, ligesom I gerne vil have den. Tag ud i naturen og nyd den skønne by, Putten!

Efter en aktiv dag kan I nyde et lækkert måltid hos Café-Bistro Woods, få en hurtig snack fra take-away shoppen eller hygge med raclette jeres feriebolig.

Bikes & More cykeludlejning

Hvis I vil være aktive og opleve naturen, hvorfor ikke leje en cykel hos Bikes & More? Vil I hellere leje en el-cykel, eller vil børnene på tur i ferieparken på en go-kart? Se de forskellige muligheder.
Bikes & More cykeludlejning