Bademuligheder

Nyd sjove øjeblikke og kvalitetetstid sammen med dine børn i badelandet på Landal Het Land van Bartje. Her kan I plaske, dykke og hoppe, så meget I vil, og med vandrutschebanerne er der garanti for sommerfugle i maven og smil på læberne.

Sjov i badelandet

Svømning
  • Badeland med vandrutschebaner
  • Kan blive til friluftsbad

Badeland i det fri

Nyd sommeren - også i badelandet. Når vejret er godt kan taget køres af det indendørs badeland, så det forvandler sig til en opvarmet udendørs pool. Så kan I nyde solen og sommeren, mens I bader.

Bademuligheder i naturen

Om sommeren er det herligt at bade udendørs. I Drenthe er der adskillige -damme og badesøer i naturen. Ca 15 min. kørsel fra parken finder I badesøen´t Nije Hiemelrijk - et dejligt sted at bade eller nyde frokost på sandstranden. Efter en aktiv dag på stranden, kan I vende hjem til jeres feriebolig på parken. 

Badelandets åbningstider

Se efter de aktuelle åbningstider for vores faciliteter på vores Landal App. Badelandet holder åbent længere i ferieperioderne. Det kan ske, at aktiviteterne er blevet organiseret af fritidsteamet, hvilket resulterer i, at poolen lukker tidligere eller åbnes senere.