Vandre- og cykelture

Nyd den friske luft og den smukke natur sammen. Gå en tur eller hop på cyklen og oplev den storslåede natur på ruterne langs hederne, marker af lyng og gennem områdets skove.

Fornyet: Bartje's Bike Xperience

Bartje's Bike Xperience er fuldstændig fornyet med et endnu større udvalg af cykler. Ræse gennem skovene på en professionel mountainbike eller tage ud på en afslappende tur i naturen på en elcykel: Hos Bartje’s Bike Xperience kan du leje den cykel, der passer til dine ønsker. De rigtige vovehalse tager afsted på en ægte Ridley mountainbike (aluminium eller carbon) eller gravelbike. Til en mere rolig tur kan du vælge mellem næsten alle slags cykler: lige fra ladcykler og efterløbere til funbikes og elcykler.

Et cykelparadis

Drenthe byder på et kæmpeudvalg af cykelruter. Her finder du ikke mindre end 1.700 kilometer af godt vedligeholdte cykelstier, som fører tværs gennem Drenthes landskab. Du cykler skiftevis på asfalterede cykelstier, brostensveje og stier med muslingeskaller. Og alt dette langs vidtstrakte skove, hedeområder og pittoreske landsbyer, som regionen har at byde på.

Cykelture

Se det fantastiske landskab ved at følge en af de mange cykelruter i området eller lav jeres egen rute ved hjælp af cykelrutenettet. Dermed kan I nemlig starte lige ved parken og selv bestemme jeres rute, og hvor langt I vil cykle. I kan få netværkskortet i receptionen. Er I klar til lidt action på cykelturen? Så kan I følge en af mountainbike ruterne, der starter tæt ved ferieparken.

Vandreture

Bliv ét med naturen på vandreture, hvor I omgives af skov, lyng og hede. Her kan I følge nogle af de kendte ruter i området, såsom rygsækruten eller trætopsstien. I kan også følge gps-vandreruter eller Nordic-walking-ruter, hvor I oplever helt andre dele af området.

Lær at køre mountainbike

Vil du gerne lære at køre mountainbike? Så tilmeld dig en af vores workshops, der organiseres for alle aldre. Eller se en oversigt her over workshops & tilkøbspakker på Landal Het Land van Bartje.

Lille pause

Da Landal Het Land van Bartje ligger midt i cykelregionen, er parken et ideelt sted til en lille hvilepause for aktive cyklister. Det er ikke uden grund, at Landal Het Land van Bartje er udnævnt til ANWB Pausested: Terrassen ved Paviljoen de Swieber er kendt for at være mødestedet for cyklister, som undervejs kommer for at holde en lille pause, mens de nyder en dejlig kop kaffe med æbletærte til.