Vandre- og cykelture

Nyd den friske luft og den smukke natur sammen. Gå en tur eller hop på cyklen og oplev den storslåede natur på ruterne langs hederne, marker af lyng og gennem områdets skove.

Cykelture

Se det fantastiske landskab ved at følge en af de mange cykelruter i området eller lav jeres egen rute ved hjælp af cykelrutenettet. Dermed kan I nemlig starte lige ved parken og selv bestemme jeres rute, og hvor langt I vil cykle. I kan få netværkskortet i receptionen. Er I klar til lidt action på cykelturen? Så kan I følge en af mountainbike ruterne, der starter tæt ved ferieparken.

Vandreture

Bliv ét med naturen på vandreture, hvor I omgives af skov, lyng og hede. Her kan I følge nogle af de kendte ruter i området, såsom rygsækruten eller trætopsstien. I kan også følge gps-vandreruter eller Nordic-walking-ruter, hvor I oplever helt andre dele af området.

Kør mountainbike

Ræs gennem skovene og over heden. Med mudder sprøjtende op på kinderne og adrenalinen susende igennem din krop, kan du tømme hovedet helt for tanker. Er du klar til en udfordring? Så prøv en af vores profesionelle speciallavede RIDLEY mountainbikes og tag på opdagelse i skoven.

Tip: Lej en cykel

Vil I opleve naturen? I behøver ikke medbringe egne cykler. Hos Landal Het Land van Bartje kan I leje forskellige cykler samt børnesæder, cykeltrailere, barnevogne og meget mere, så hele familien kan komme med ud i naturen.