Vandre- og cykelture

Fra Landal Hochmontafon kan du opleve omgivelserne på så mange måder. Du kan vandre på bjergstierne på gåtur eller hoppe på en mountainbike for en eventyrlig tur gennem den smukke natur. En anden sjov ting man kunne lave, er en gåtur til Alpine cheesemaker.

Til fods gennem naturen

Gør dig klar til en gåtur og deltag i den arrangerede vandretur hvor du besøger Alpine cheesemaker. Smag de forskellige oste og nyd et glas vin. Denne vandretur foregår to gange om ugen og starter ved parkens reception.

Men der er mere... deltag i Nordic walking turene og oplev smukke Gargellen. Eller har du nogensinde hørt om smugglers' land?
Der er en smugglers rute som løber over den schweiziske grænse; en gåtur
med en historisk skråning. Der er garanteret en fantastisk udsigt!

Vandre- og cykelture i Gargellen er en smuk oplevelse. Imponerende bjerge, krystalklare bjergstrømme, store enge fulde af blomster og 500 km lange vandrestier. Du kan endda opleve flere vandrestier i det omkringliggende område.
For cyklister og mountainbikere tilbyder vi mange varierende og eventyrlige stier.

Cykelentusiaster

Vorarlberg har alt hvad du behøver som en ægte cykelentusiast. Uanset om du foretrækker en afslappende cykeltur eller mountainbiking, så kan du med 270 km lange cykelstier altid finde noget til din smag. Så hop på cyklen eller mountainbiken og oplev de smukke omgivelser hos Landal Hochmontafon.