Børn

Børnene vil have det så sjovt. Vandsports området er skønt om sommeren, men hvis vejret ikke er det bedste, så er der masser at lave indendørs. De skal også opleve Bollo Klubben. Være kreativ og lave en masse i Bollo Klubben eller se film på den store videoskærm. Her kan man ikke kede sig!

Et hurtigt overblik

Landal Adventure: vores nye spil til børn
Tager du børnene med på Landal GreenParks inden længe? Så download vores nyeste innovative app Landal Adventure, og send dine børn på en digital ekspidition på parken. Med de indsamlede materialer kan de selv udtænke og bygge en digital træhytte.

Bollo Klub

Nyd en dag sammen imens børnene bliver underholdt. Der bliver arrangeret en masse sjove aktiviteter i Bollo Klubben, så som at lave masker, bage småkager eller danse mini disco. Dans med Bjørnen Bollo – han sætter gang i festen! Der er masser at lave for den lille feriegæst.

Bobslæde om sommeren

Lige ved siden af parken er Katschi's Goldfahrt, den bedste sommer bobslædebane for hele familien! Det er ikke bare en bobslædebane: ved hver station skal du løse et puslespil og nogle opgave. Sådan lærer du alt om guldminens historie. Lyder det ikke interessant og sjovt? Ruten kører forbi en af de gamle bygninger gennem skoven og slutter i bjergene.

Rid på hest

I Katschberg kan du finde Katschberg Ponyalm rideskole... med en masse heste. Kom og børst dem, give dem mad og hvis du tør, så kan du også ride på dem. Der er også en rideskole for bygyndere og øvede. Op på hesten og galopper afsted!

Sjov og underholdning

At bruge tid med hinanden, det er hvad ferie handler om. Oplev de bedste familieminder under aktiviteterne, som bliver arrangeret af vores Fun & Entertainment team. Dette kunne både være turneringer og konkurrencer. Spørgsmålet er bare: Hvem vinder?

Katschhausen Børne Verden

Midt i landskabet ved siden af ferieparken ligger Katschhausen Børne Verden. Her vil børn lære alt om fænomener så som regnbuer og planter som gror her. Gå over broen for at komme hen til dyreengen og vand verden. Der er også et smukt picnic område!