Praktisk info

Rutebeskrivelse til parken

Ø-huse Marker Wadden
De Aanloop 4
8242 NM Lelystad

Ring
+31 (0)651052464
Send en e-mail
markerwadden@natuurmonumenten.nl

Rutebeskrivelse

Parkering
Der er forskellige parkeringsmuligheder i nærheden af Bataviahaven, hvor færgen til Landal Marker Wadden afgår. Man kan køre i bil til stedet, hvor man stiger ombord. Her kan du læsse bagagen af, før du parkerer bilen. 

VOC parkeringshus
Lelybaan 56
8242 KA Lelystad
Parkeringshuset, VOC, er delvist overdækket og ligger i gåafstand til færgens afgangssted. Parkering er mod betaling.

BataviaStad
Bataviaplein 60
8242 PN Lelystad
Parkeringspladsen ved BataviaStad er offentlig og ikke overdækket. Den ligger ca. en kilometer fra færgens afgangssted. Parkering er mod betaling.
Offentlig transport

Fra Groningen
Tag toget mod Zwolle, og skift der til toget mod Lelystad. På stationen står du på bussen, lokalbus 9, mod Lelystad Centrum. Stå af på Houtribweg. 

Fra Utrecht
Tag toget mod Amsterdam Zuid, og skift der til toget mod Lelystad Centrum. På stationen står du på bussen, lokalbus 9, mod Lelystad Centrum. Stå af på Houtribweg.

Fra Amsterdam
Tag toget mod Lelystad Centrum. På stationen står du på bussen, lokalbus 9, mod Lelystad Centrum. Stå af på Houtribweg. 
 

Overfarten

Båden til Landal Marker Wadden afgår fra Bataviahaven i Lelystad kl. 16.00 på din reserverede ankomstdag. Bådturen tager ca. 30 minutter og leveres af Natuurmonumenten. På afrejsedagen afgår båden fra Marker Wadden kl. 10.00 (mellem den 1. oktober og 1. marts kl. 10.30). Det er ikke muligt at afgå på andre tidspunkter og dage på grund af faste sejltider.
Udgifterne til overfarten er inkluderet i lejeprisen for din ø-hytte på dine reserverede ankomst- og afrejsedage. Reservationsbekræftelsen for dit sommerhus er også din billet til båden. Du behøver ikke at foretage en separat reservation for dette.

Bemærk venligst, at de nævnte tidspunkter er faste afgangstider. Sørg for at være i havnen med din bagage en halv time før afgang. Det kan ske, at båden ikke kan afgå på grund af vejrforhold. Du vil blive informeret mindst 24 timer i forvejen. Selvfølgelig vil alternative muligheder også blive drøftet med dig på det tidspunkt.

Din kontaktperson på øen

Forvaltningen af Marker Wadden varetages af Natuurmonumenten. Under dit ophold er Eilandwachter, en frivillig fra Natuurmonumenten, din kontaktperson. Denne person er til stede på øen døgnet rundt og vil byde dig velkommen ved ankomsten. Eilandwachter vil også gerne dele sin viden om livet på øen med dig.
 

Værd at vide

Internetmuligheder på parken
Der er gratis Wi-Fi på hele øen. Husk på, at Landal Marker Wadden er en off grid ø. Dette har indflydelse på Wi-Fi-signalet. 

Husdyr
Det er ikke tilladt at have husdyr med i ø-husene.

Strøm på øen
På øen producerer vi vores egen solenergi. Vi er ikke tilsluttet elnettet. Under dit ophold kan det ske, at der ikke er strøm nok til alt udstyret i din hytte. Hvis det er tilfældet, kan du f.eks. ikke bruge køkkenmaskinerne. I så fald kan du få et gaskomfur hos øens vagter. Tag hensyn til dette ved f.eks. at medbringe måltider i form af en frisk pakke og ikke kun måltider, der skal tilberedes i ovnen.
Catering
Eilandpavilionen serverer en række sodavand, kaffe, te, vin og øl samt kage, sandwich og en kop tomatsuppe. Mellem den 1. november og 31. marts er pavillonen åben på de dage, hvor færgen sejler (mandag og fredag) mellem 10.30 og 16.00. På andre dage er pavillonen passivt åben. I samråd med øens vagter vil vi drøfte, hvordan du kan bruge pavillonen. Du kan kun få en drink på disse tidspunkter; køkkenet er lukket.

Faciliteter

På øen kan man købe basisprodukter såsom toiletpapir, kaffe og te. 

Postadresse

Følgende adresse bruges til post: Kraggenburgerweg 21, 8317 RG Kraggenburg.