Praktisk info

Rutebeskrivelse til parken
Landal Marker Wadden
Oostvaardersdijk 113
Lelystad
Ring
+31 (0)651052464
Send en e-mail
markerwadden@landal.com

Rutebeskrivelse

Parkering
Der er forskellige parkeringsmuligheder i nærheden af Bataviahaven, hvor færgen til Landal Marker Wadden afgår. Man kan køre i bil til stedet, hvor man stiger ombord. Her kan du læsse bagagen af, før du parkerer bilen. 

VOC parkeringshus
Lelybaan 56
8242 KA Lelystad
Parkeringshuset, VOC, er delvist overdækket og ligger i gåafstand til færgens afgangssted. Parkering er mod betaling.

BataviaStad
Bataviaplein 60
8242 PN Lelystad
Parkeringspladsen ved BataviaStad er offentlig og ikke overdækket. Den ligger ca. en kilometer fra færgens afgangssted. Parkering er mod betaling.
Offentlig transport

Fra Groningen
Tag toget mod Zwolle, og skift der til toget mod Lelystad. På stationen står du på bussen, lokalbus 9, mod Lelystad Centrum. Stå af på Houtribweg. 

Fra Utrecht
Tag toget mod Amsterdam Zuid, og skift der til toget mod Lelystad Centrum. På stationen står du på bussen, lokalbus 9, mod Lelystad Centrum. Stå af på Houtribweg.

Fra Amsterdam
Tag toget mod Lelystad Centrum. På stationen står du på bussen, lokalbus 9, mod Lelystad Centrum. Stå af på Houtribweg. 
 

Overfarten

Den færge, der sejler til Landal Marker Wadden, afgår fra havnen i Lelystad, Bataviahaven. Udgifterne til denne overfart er på din reserverede ankomst- og afrejsedag inkluderet i lejen af dit ø-hus. Derudover er reservationsbekræftelsen også samtidig din billet til færgen. Du behøver ikke foretage nogen særskilt reservation til færgen.

På ankomstdagen tager du færgen om eftermiddagen fra havnen over til øen. På afrejsedagen rejser du med morgenfærgen. Præcise afgangstider meddeles inden afrejse via en e-mail. På ankomstdagen er der reserveret plads til dig om bord. Husk på, at de nævnte tider er faste afgangstider. 
Det kan muligvis ske, at færgen ikke kan afgå på grund af vejrforhold. Du bliver informeret herom senest 24 timer forinden. Vi drøfter så selvfølgelig også alternative muligheder med dig. 

Værd at vide

Internetmuligheder på parken
Der er gratis Wi-Fi på hele øen. Husk på, at Landal Marker Wadden er en off grid ø. Dette har indflydelse på Wi-Fi-signalet. 

Husdyr
Det er ikke tilladt at have husdyr med i ø-husene.
Faciliteter
På øen kan man købe basisprodukter såsom toiletpapir, kaffe og te. 

Adresse & kørselsvejledning til ferieparken Landal Marker Wadden

Hvor befinder du dig?

Brug din lokation