Ferie for børnene

Der er også sjov for børnene, når I holder ferie på Landal Middelfart. Her kan I nyde de mange sjove oplevelser, naturen har at byde på, og hygge jer med parkens aktiviteter for store og små.

Børnene kan for eksempel slippe fantasien løs i det kreative værksted, gå på opdagelse med en skattejagt eller brænde krudt af på legepladsen. Der er garanti for sjove stunder for hele familien på Landal Middelfart.

Underholdning på parken

Børn
  • Kreativ værksted
  • Legeplads(er)
  • Hoppepude
  • Bålplads
Landal Adventure: vores nye spil til børn
Tager du børnene med på Landal GreenParks inden længe? Så download vores nyeste innovative app Landal Adventure, og send dine børn på en digital ekspidition på parken. Med de indsamlede materialer kan de selv udtænke og bygge en digital træhytte.

Udflugter og eventyr for alle

Når børnene er med på ferie ved Landal Middelfart , der der mange spændende udflugter i vente. Tag f.eks. til det forunderlige Lego®-univers i Billund, hvor store som små kan få timevis til at gå med de mange sjove forlystelser, figurer og kreative muligheder, som Legoland® og Lego® House byder på. Eller gå på eventyr i Odense, der byder på H.C. Andersens Hus, Odense Zoo og Madsby Legepark, for bare at nævne nogle af de spændende oplevelser.

I Middelfart og omegn kan både børn og voksne slippe fantasien løs og gå på eventyr i de mange attraktioner. 

Se mere her