Naturskønne udflugter

Tag på opdagelse i det fantastiske landskab, der omringer Landal Middelfart. Uanset om du er til skov, enge eller kystlinje er der spændende og smukke naturoplevelser i vente til dig her. Udforsk Hindsgavl Dyrehave eller cykl en tur ind til Middelfart og nyd den smukke udsigt. Her får du et par tip til gode ruter i området.

Gå- og vandreture

Landal Middelfart ligger i Hindsgavl Dyrehave, der er det perfekte sted til at gå lange ture i skoven og måske spotte nogle af de mange hjorte, der huserer i området. Hindsgavl halvø byder både på skov, eng og kystlinje, så der er masser af smukke udsigter ud over landskabet. I området finder du også en række stier af forskellige længder helt op til 9,6 km, så du kan få en masse kilometre under fødderne, mens du nyder det flotte område.

På halvøen er der også mulighed for at afprøve den fastsatte o-løbsrute, der starter ved ferieparken. Kan du finde vej rundt på Hindsgavl?

Cykelture

Middelfart indbyder også til lange cykelture i den smukke natur. Du kan tage de forskellige stier rundt i Hindsgavl Dyrehave eller begive dig ud på eventyr i området væk fra halvøen. Her finder du en lang række ruter af forskellige længder og i forskellige landskaber. Så uanset om du er til en lang tur med sved på panden eller en hurtig tur ned til marinaen efter is, er der en perfekt rute til dig.

Er du til mountainbiking, findes der også en række ruter, du kan afprøve i Middelfart eller på den anden side af Lillebælt. Så er der action og adrenalin i sigte for selv den mest garvede cyklist.

Find inspiration her

Cykeludlejning

Har du ikke selv cykel med, kan du altid leje cykler på Landal Middelfart, så du og familien kan komme på tur i naturen.

Hos os kan du leje både mountainbike og el-cykler, så der er lidt ekstra power til at komme op ad bakkerne, hvis det er nødvendigt. Vi har selvfølgelig også hjelme til både børn og voksne, så alle er beskyttet på deres tur.