Naturskønne udflugter

Tag på opdagelse i det fantastiske landskab, der omringer Landal Middelfart. Uanset om du er til skov, enge eller kystlinje er der spændende og smukke naturoplevelser i vente til dig her. Udforsk Hindsgavl Dyrehave eller cykl en tur ind til Middelfart og nyd den smukke udsigt. Her får du et par tip til gode ruter i området.

Gå- og vandreture

Landal Middelfart ligger i Hindsgavl Dyrehave, der er det perfekte sted til at gå lange ture i skoven og måske spotte nogle af de mange hjorte, der huserer i området. Hindsgavl halvø byder både på skov, eng og kystlinje, så der er masser af smukke udsigter ud over landskabet. I området finder du også en række stier af forskellige længder helt op til 9,6 km, så du kan få en masse kilometre under fødderne, mens du nyder det flotte område.

På halvøen er der også mulighed for at afprøve den fastsatte o-løbsrute, der starter ved ferieparken. Kan du finde vej rundt på Hindsgavl?

Cykelture

Middelfart indbyder også til lange cykelture i den smukke natur. Du kan tage de forskellige stier rundt i Hindsgavl Dyrehave eller begive dig ud på eventyr i området væk fra halvøen. Her finder du en lang række ruter af forskellige længder og i forskellige landskaber. Så uanset om du er til en lang tur med sved på panden eller en hurtig tur ned til marinaen efter is, er der en perfekt rute til dig.

Er du til mountainbiking, findes der også en række ruter, du kan afprøve i Middelfart eller på den anden side af Lillebælt. Så er der action og adrenalin i sigte for selv den mest garvede cyklist.

Find inspiration her

Lej en cykel på parken

Hvis I har lyst til at udforske området og den smukke natur omkring parken, er det ikke nødvendigt at tage cyklen med hjemmefra. I receptionen har I mulighed for at leje almindelige cykler, børnecykler samt mountainbikes. Alle cykler udlejes på dagsbasis.
Se priser for leje af cykler

Tag på eventyr på Hindsgavl Halvøen

Bridgewalking, Mountainbike, Havkajak - Få pulsen op!
Foretrækker I frisk luft og motion på mountainbike, tør I udfordre jer selv i højderne med Bridgewalking eller måske på vandet i havkajak? Valget er jeres og der er nok at vælge imellem på denne tur.

Kulturelle oplevelser - historie, kunst, levende musik og gastronomi.
På denne rute får I masser af kulturoplevelser, lige fra historie til kunst, levende musik, mad og gastronomi.

For hele familien - Hvalsafari, overnatning og træklatring i trætoppene.
På denne rute er der noget for hele familien, fra hvalsafari på Lillebælt til overnatning og træklatring i trætoppene.

Hindsgavl Halvøen - Spændende oplevelser over og under vandet.
Water Trail tager jer rundt til Hindsgavl Halvøens mange spændende oplevelser både over og under vand.

Guidede ture med Podwalk

Podwalk er en spændende og anderledes måde at opleve naturen og omgivelserne på. Via den guidede Podwalk får I en masse viden om det område I befinder jer i. En ny og sjov måde at være aktive sammen i naturen.
Se mere om Podwalk her

Danmarks største naturpark

Naturpark Lillebælt er Danmarks største naturpark og har især fokus på det maritime, med spændende oplevelser både over og under havoverfladen.
Her findes en af verdens mest tætte bestande af den lille hvalart, marsvinet, som kan opleves på nært hold på en hvalsafari. Måske kan I også være heldige, selv at møde marsvinene på en tur i havkajak eller under et dyk under overfladen.
Læs mere om Naturpark Lillebælt her

Cykeludlejning

Har du ikke selv cykel med, kan du altid leje cykler på Landal Middelfart, så du og familien kan komme på tur i naturen.

Hos os kan du leje både mountainbike og el-cykler, så der er lidt ekstra power til at komme op ad bakkerne, hvis det er nødvendigt. Vi har selvfølgelig også hjelme til både børn og voksne, så alle er beskyttet på deres tur.