Vandre- og cykelruter

Tag en lang vandretur gennem skoven, eller sus afsted på en cykel gennem De Hoge Veluwe National Park. Hver dag udendørs er fuld af opdagelser i den smukke natur. Fra Landal Miggelenerg, er I på stien i løbet af ingen tid. Tag selv ud og oplev det!

Oplev sammen

Omgivelserne på parken tilbyder hundredevis af muligheder. Fra din feriebolig kan du gå direkte ind i skoven. Opdag naturens skønhed, kunst og kultur i De Hoge Veluwe National Park og Kröller-Müller Museummet.

Endeløst hedelandskab venter på dig i Deelerwounds natur reservat. Følg en GPS rute, eller følg skovfogeden i den nærtliggende skov. Nyd den friske luft og oplev alt, hvad naturen kan tilbyde.

I er velkommen til at komme forbi receptionen og få flere informationer og tips.

Cykelture

Foretrækker I en cykel frem for vandrestøvler? Mulighederne er mange. Tag på en royal tur og besøg Het Loo Palace. Nyd en royal middag i palads gården eller cykel videre imod Apeldoorn. Tag en cyeltur til Hansebyerne Zutphen eller Deventer. Disse byer er rige på historie.

Alle former for cykling er muligt ved Veluwe. Med cykelnetværket kan du lave din egen rute. I kan vælge de steder, som I ønsker at besøge, og derefter lave ruten så lang eller kort, som I ønsker.

Efter en aktiv dag, kan I nyde et lækkert måltid i Brasserie Miggelenberg, eller tage en hurtig snack fra Take Away. Eller I kan leje en raclette, så I kan lave mad i jeres feriebolig.

Bikes & More cykel udlejning

Hvis du vil være aktiv og udforske landskabet, hvorfor så ikke leje en cykel fra Bikes & More på Landal Miggelenberg? Leder du efter komforten og letheden ved en el-cykel? Eller vil børnene med ud på tur? Så kan du også leje en børnecykel på parken. Se vores brede sortiment.
Læs mere