Vandre- og cykelruter

Vågn op til en ny dag i dejlige Tyskland. Efter en god morgenmad er I klar til at tage på opdagelse i landskabet. De skønneste vandre- og cykelruter fører dig langs Mosel, smukke landsbyer og idylliske vinmarker og søer. Vil I have lidt mere action? Så hop på en mountainbike og kom afsted!

Oplev sammen

Omgivelserne af Landal Mont Royal er fyldt med vinmarker, slotte, ruiner og regionens klassiske bindingsværkshuse og selvfølgele floden Mosel. Kom ud og oplev de smukkeste steder. I kan finde vandre- cykel- og bilruter i parkens reception. Kom endelig forbi- vi vil med glæde hjælpe dig!

Vandreture gennem vin landsbyerne

Tag vandreskoene på og tag på opdagelse i landskabet og kulturen rundt om parken. Oplev vinlandsbyerne Kröv og Bernkastel-Kues. Vingårde, klosterkirker og klaser af vindruer på vinstokke. Den århundrede gamle vinkultur er stadig meget tydelig i området. Vi anbefaler den 350 kilometer lange Mosel oplevelses rute. Vælg mellem 45 ruter, alle med et forskelligt tema. I kan også følge dele af Moselsteig rutens 365 kilometer, en af de længste vandreruter i Tyskland, som passerer Landal Mont Royal. Besøg den gamle by Trier og få en guidet tur gennem byen. Denne tur vil vise dig de mange sider af denne spændende by!

Udfordringer på cykel

Tager I imod udfordringen og hopper på cyklen? Det vil blive hårdt, men det vil være det hele værd. Den 250 kilometer lange Mosel cykelrute køre igennem Rhineland slate bjergene og forbi gemte kulturelle skatte. Den er også perfekt til at cykle sammen med børn, fordi ruterne er forholdsvis flade. For mere action skal I hoppe på en mountainbike. Fra det middelalderlige Bernkastel-Kues kan I cykle på ruter gennem skoven, over sten og forbi et vandfald. Her vil I opleve en vidunderlig udsigt! Note: Landal Mont Royal er placeret på et bjerg, og Mosel cykelruten er nede i dalen.

Efter en aktiv eftermiddag kan I slappe af på parken og sætte jer til bords i Woods Café-Bistro til et lækkert måltid. Nyd at I er på ferie.

Cykeludlejning

I kan være aktive og opleve naturen, når I er på Landal Mont Royal. I kan leje cykler på parken, og leder I efter noget ekstra behageligt, når i skal afsted, så kan I også  leje el-cykler. Vil  børnene på tur i parken i go-kart, så er det også muligt. Se alt I kan leje. Lej din cykel med 10% rabat hos RESPO Mietrad.
Cykeludlejning