På og omkring ferieparken

Landal Oan 'e Poel er en mindre park med kun få faciliteter, men det betyder helt sikkert ikke, at du kommer til at kede dig her. Lej en båd, og tag ud på en sejltur i området, tag en dukkert fra din egen bådebro, eller gå en tur hen til landsbyen Terherne med alle dens hyggelige butikker og restauranter. Og for de vandglade er dette område virkelig et trækplaster.

  • Bådudlejning
  • Badesjov fra din egen bådebro, strande i nærområdet
  • Legeplads
  • I gåafstand til den hyggelige landsby Terherne med butikker og restauranter
Pris og ledighed
Feriepark Landal Oan 'e Poel
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato

Badesjov

Skønt vejr? Så kan du hoppe i vandet fra din egen bådebro. Eller tag hen til stranden ved Terherne, der ligger ca. 7 minutter på cykel fra parken. Ved søen Sneekermeer ligger denne sandstrand med et afmærket område, så børnene kan bade trygt og sikkert.

Bademuligheder i nærheden

Vil du hellere bade i en swimmingpool? Så besøg det subtropiske badeland ‘Swimfun’ i Joure, et kvarters kørsel fra parken. Derudover kan du finde flere indendørs og udendørs svømmebade inden for en halv times kørsel.

Sportsaktiviteter på vandet

I Friesland er der nogenlunde lige så meget vand, som der er land; så det er en rigtig vandsportsprovins! Tag ud at sejle, kitesurfe eller windsurfe, og få vind i håret. Stranden i Makkum ned til søen IJsselmeer er det perfekte sted for livsnydere, strandelskere og windsurfere.

Restauranter i området

I dette område finder du mange hyggelige steder, hvor du kan gå ud at spise eller nyde en drink. De fleste ligger kun fem minutter på cykel fra parken. Tag fx hen på Picknickers, hvor du kan nyde udsigten over Sneekermeer-søen, sæt dig på terrassen ved spisestedet Eetcafé 't Far i Dorpsstraat, eller smag frisiske egnsretter på det stemningsfulde sted Hotel-Restaurant 't Schippershuys.

Kamæleonens skippere

Kender du bøgerne om båden kaldet Kamæleonen? I Terherne bringes Sietse og Hielkes oplevelser til live! Besøg Kamæleonlandsbyen (i gå afstand fra parken), og oplev en eventyrlig dag sammen med hele familien.
Vores boliger
Download Landal GreenParks-appen
  • Oplev alt, hvad der er at lave på og omkring parken
  • Reserver en aktivitet eller en facilitet
  • Når du er ankommet til parken, vil appen navigere dig til den reserverede indkvartering