Mad og drikke

Kulinariske lækkerier på ferien? Dette er en mulighed på Restaurant Gusto. Lad jer overraske af de lokale retter på menuen. Børnene kan vælge deres favoritter i Bollo Buffeten. Lækkersulten? Så få et hurtigt mellemmåltid i Snackbar shoppen.
Mere om mad og drikke

Mere om svømning

Store og små kan hygge sig i flere timer i badelandet. Start dagen med at svømme baner eller hop ind i badelandet med børnene og rutsj ned ad vandrutsjebanen. Det er sjovt og giver energi. De mindste vil elske at plaske rundt i soppebassinet, imens de voksne slapper af på kanten. Oplev skønne familiestunder i badelandet.
Sjov i poolen

Sport og spil

Alle har mulighed for at få brugt noget energi: Hop på hoppepude, spil volleyball, og hvis I søger mere action, så sejl rundt på Grevelingenmeer søen. Tag et spil minigolf med familien, eller tag udfordringen op med en bue og pil på bueskydningbanen. Der er mange aktiviteter både til store og små.
Alt om sport og spil

Børn

Uanset hvordan vejret er, så er der altid noget at lave på parken. Lav håndværk i Bollo Klubben, rutsj ned ad vandrutsjebanen og gyng på gyngerne på legepladsen. Hop ind i kuglerummet og spil en gang petanque. Eller bare tag en afslappende dag på stranden, hvor alle kan have det sjovt.
Faciliteter for børn

Attraktioner

Bliv overrasket af det alsidige Zeeland. Cykel til Zierikzee og tag tilbage i tiden i denne historiske by. Hav det sjovt på og omkring vandet med at sejle, surfe eller kite buggying. Eller fordyb dig i hollands vand historie ved at besøge Neeltje Jans eller Waternood museet, som illustrerer og fortæller om den hollandske vandkatastrofe i 1953.
Tips om attraktioner

Vandre- og cykelruter

Kom rundt omkring sammen. Vandre gennem klitterne og nyd en skøn picnic på stranden. I kan også hoppe på cyklerne og opleve de smukkeste steder langs Grevelingenmeer søen. Bag de brede diger findes kilometervis af cykelruter. Der er mange muligheder!
Vandre og cykelture