Mad og drikke

Kulinariske lækkerier på ferien? Dette er en mulighed på Restaurant Gusto. Lad jer overraske af de lokale retter på menuen. Børnene kan vælge deres favoritter i Bollo Buffeten. Lækkersulten? Så få et hurtigt mellemmåltid i Snackbar shoppen.

Et hurtigt overblik

Mad og drikke
  • Online Parkbutik
  • Snackbar
  • Parkshop
  • Gourmetpakke
  • Spis ude pakke

Lækkert og nemt

En aften uden madlavning? Nyd aftenen i Restaurant Gusto. Vælg noget lækkert fra menuen og bliv overrasket af de lokale specialiteter. Børnene kan vælge deres livret fra børnemenuen. Skål for en god ferie!

Menuen bliver ofte opdateret. I restauranten på parken, kan du spørge efter menuen.
Book bord her

Take Away

Har I ikke lyst til at lave mad? Take Away i hovedbygningen er dagligt åben og tilbyder lækre snacks, pizza og frisk tilberedt fisk. Se hvordan fisken bliver tilberedt, eller tag en skøn kugle is. Det at spise mad, der er tilberedt af andre, er en del af en nem og behagelig ferie!.

Særlige kost ønsker? Det klarer vi

Gluten-, sukker-, saltfri eller vegetarisk? Vores køkken team vil med glæde sørge for alternativer, for at tilpasse sig jeres kost præferencer. Kokken og hans team har et lækkert, varieret og sundt alternativ for enhver smag. Du kan spørge tjenerne om mulighederne.

Menuen bliver ofte opdateret. I restauranten på parken, kan du spørge efter menuen.

Park shoppen har alt!

Spar supermarked tilbyder et bredt udvalg af produkter og er åbent hver dag. Start dagen af med friske varme rundstykker med en flaske friskpresset appelsinjuice. I kan også kigge forbi gavebutikken og vælge gaver, tøj og tilbehør til jer selv eller til dem derhjemme!