Vandre- og cykelruter

Kom rundt omkring sammen. Vandre gennem klitterne og nyd en skøn picnic på stranden. I kan også hoppe på cyklen og opleve de smukkeste steder langs Grevelingenmeer søen. Bag de brede diger findes kilometervis af cykelruter. Der er så meget at opleve!

Vandreture

Tag på tur bare jer to eller med hele familien og se det vandrige område Zeeland. Nyd at være udendørs på Kiekendiefpad stien eller en anden rute i Zeealands hiking network. Tag en gåtur i byen Zierikzee og prøv zeelands muslinger i en af de hyggelige restauranter.

Cykelruter

Mange spændende oplevelser på cykel er garanteret i Zeeland. Cykel gennem skovene i skovbruget Westerschouwen, over Schouwen-Duivelands mange diger og langs Grevelingenmeer søen. Der er en ting, der er sikkert, og det er at I altid vil ende ved vandet. De typiske landsbyer i Zeeland vil fuldende jeres tur. Med cykel netværket, kan I lave jeres egen cykelrute. Vælg hvad I vil opleve, og I kan lave den så lang eller kort, som I ønsker. Nemt og sjovt for både store og små.

Bikes & More cykeludlejning

Det at være aktiv udendørs og opleve naturen gøres nemt med en af vores lejecykler, som kan lejes hos Bikes & More cykeludlejning på Landal Port Greve. Søger I efter det nemme og behagelige i en elcykel eller vil børnene tage på opdagelse på parken i en gokart? Se alle vores muligheder.
Bikes & More cykeludlejning

På parken tilbyder vi VeloPlus cyklen

På parken tilbyder vi VeloPlus cykler. Denne specielle cykel gør det muligt for rullestolsbrugere at komme rundt i naturen med en ledsager. Ved hjælp af den vippelige rampe kan kørestolen nemt køres på cyklen og fastgøres. Dette sikrer en sikker og unik cykeloplevelse gennem omgivelserne! For mere information eller for at reservere en VeloPlus cykel, bedes du kontakte vores park.